Ikwiltegoed.nl
  • 4,4 sterren op Trustpilot 4,4 sterren op Trustpilot
  • Direct op je scherm Direct op je scherm
  • Spaar voor korting Spaar voor korting

Nationale Bioscoopbon

Nationale Bioscoopbon

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

De Nationale Bioscoopbon haal je bij Ikwiltegoed

Ben jij een echte liefhebber van Pathé Thuis? Wij ook. Door het grote aanbod aan films op het platform is het normaal geworden om thuis op de bank te kijken naar de nieuwste blockbusters. Maar even eerlijk, de bioscoop is nog steeds de allerbeste plek om een film te kijken. De zachte stoelen, verse popcorn en je date van die avond maken elke bioscoopavond tot een onvergetelijke. En wat is er nou leuker dan iemand zo’n ervaring geven? Het kan met de Nationale Bioscoopbon. Haal ‘m nu bij Ikwiltegoed en verras iemand met de Nationale Bioscoopbon!

Eenvoudig en snel je online giftcard ontvangen

De Nationale Bioscoopbon is beschikbaar bij Ikwiltegoed. Je had niets anders verwacht, toch? Je kunt zelf bepalen hoe hoog de waarde is van jouw Nationale Bioscoopbon. Het kleinst beschikbare bedrag is €5. Het hoogste bedrag dat jouw Nationale Bioscoopbon waard kan zijn is €150. Ben jij van plan vaak naar de bioscoop te gaan de komende tijd of wil je iemand een groot cadeau geven? Dan is een groot tegoed op de Nationale Bioscoopbon een absolute aanrader! Hiermee kun je meerdere keren naar de bioscoop. Dat wil je.

Waar is de Nationale Bioscoopbon geldig?

Je wilt natuurlijk wel een giftcard die op veel plekken geldig is. Geen enkel probleem. De Nationale Bioscoopbon is namelijk te gebruiken bij alle bioscopen in Nederland en bij de meeste filmhuizen. Wil jij dus een filmpje pakken bij Pathé, VUE of Kinepolis? Makkie. Schaf de Nationale Bioscoopbon aan bij Ikwiltegoed en ga naar die ene film samen met een vriend, collega of familielid. De Nationale Bioscoopbon staat garant voor een leuk uitje. Je kunt met de Nationale Bioscoopbon online een plaats reserveren bij een film, maar je kunt ‘m ook aan de kassa verzilveren. Ideaal, toch?

Sparen voor korting bij Ikwiltegoed

Ben je overtuigd en ga jij de Nationale Bioscoopbon kopen? Goed plan. Ga je de Nationale Bioscoopbon bij Ikwiltegoed kopen? Nog beter plan. Door op deze link te klikken ga je automatisch naar de productpagina van de Nationale Bioscoopbon. Kies de waarde die bij jou past en reken de Nationale Bioscoopbon vervolgens af via een van onze beschikbare betaalmethoden! Nadat je je Nationale Bioscoopbon hebt afgerekend, kun je je tegoedpunten claimen. Hiermee krijg je korting op je volgende bestelling! Perfect als je binnenkort ook een giftcard wilt kopen voor bijvoorbeeld PlayStation, Xbox of Nintendo