Ikwiltegoed.nl
  • Direct op je scherm
  • 4,5 sterren op Trustpilot
  • Spaar voor korting

Abonnementen

PlayStation

Xbox

Nintendo

Blizzard

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

Abonnementen online afsluiten bij ikwiltegoed.nl

Wil jij een abonnement afsluiten op je favoriete gameconsole of spelnetwerk? Bij ikwiltegoed.nl vind je nagenoeg alle abonnementen voor de populaire gameconsoles. Koop het abonnement dat bij jou past en start binnen no-time met gamen! 

Playstation abonnement afsluiten

PlayStation-liefhebbers kunnen sinds dit jaar hun lol op. De PlayStation Plus-abonnementen hebben namelijk een flinke upgrade gekregen! Waar je eerst maar één soort PlayStation abonnement had, kun je nu kiezen tussen drie varianten: Essential, Extra en Premium. Voor elke gamefanaat is er nu dus een ideaal abonnement om je zo ook aan te sluiten bij het gigantische PlayStation-newerk! Is het PlayStation-abonnement niet direct voor jezelf, maar is het een cadeautje? Bekijk dan onze PlayStation giftcards! 

Xbox abonnement afsluiten 

De Xbox is al decennia lang een van de populairste spelconsoles en vooral het online element spreekt zeer tot de verbeelding. Bij ikwiltegoed.nl vind je Xbox abonnementen om de speelervaring helemaal optimaal te maken. Bekijk de verschillende Xbox Game Passen, Xbox Live Game Passen of Xbox Live Gold-abonnementen en neem het Xbox abonnement dat volledig aansluit bij jouw gamewensen! Vervul je liever de gamewensen van iemand anders, dan is het een goed idee om ook eens de Xbox giftcards te bekijken. 

Nintendo abonnement afsluiten

Snel en makkelijk een abonnement afsluiten voor je Nintendo Switch? Bij ikwiltegoed heb je al binnen een paar minuten een Nintendo abonnement en kun je je favoriete spellen op de Nintendo Switch spelen. Je kunt kiezen voor abonnementen met verschillende looptijden en daarmee automatisch voor verschillende bedragen. Kies het Nintendo abonnement dat bij jouw gamegedrag past. Ook heel leuk om in de vorm van een Nintendo giftcard cadeau te doen! 

Blizzard abonnement afsluiten

Groot fan van de games van Blizzard Entertainment? Dan zit je bij ikwiltegoed.nl helemaal goed. Sluit een Blizzard abonnement af en koop zo zelf een van de populaire games van deze gamegigant. World of Warcraft, Overwatch, Call of Duty. Allemaal razendpopulaire spellen uit de koker van Blizzard. met een Blizzard-abonnement gun je je zelf de optimale Blizzard-beleving! 

Ikwiltegoed.nl is dé online specialist als het gaat om gametegoeden, online giftcards en spelabonnementen. Daarnaast vind je ook verschillende games op onze website, die je razendsnel online koopt en binnen een paar minuten kunt spelen.