Ikwiltegoed.nl

Vodafone beltegoed

Vodafone

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Wat is Vodafone?

Vodafone is ontstaan uit het telecombedrijf Libertel dat in 1995 in Nederland kwam. Op dat moment was Vodafone een van de aandeelhouders van de organisatie. In 1997 verzint Libertel en daarmee Vodafone als eerste in Nederland een manier van bellen zonder abonnement: prepaid. Als de grondlegger in Nederland van beltegoed ben je bij Vodafone dus helemaal aan het juiste adres. Dat Vodafone de aandrijver van de digitalisering is, bleek toen ook al. In 2002 was Vodafone de eerste waarbij je internet kon gebruiken in het buitenland en dat zelfs met je Nederlandse beltegoed! Wij bieden nog veel meer beltegoed providers aan zoals Lebara, T-mobile of Lycamobile. Bekijk de hele beltegoed pagina voor alle providers.

Waar kan ik Vodafone beltegoed voor gebruiken?

Beltegoed van Vodafone geeft je net zoveel opties als een abonnement, oneindig veel dus. Naast bellen en sms’en kun je ermee internetten. Zolang je op tijd opwaardeert bij Vodafone kun je non-stop blijven bellen en internetten. Je maakt de laatste tijd misschien niet heel veel meer gebruik van sms. Toch als je bereik even wat minder is, kan het handig zijn om te sms’en. Beltegoed van Vodafone kun je in een paar seconden omtoveren in mb’s en zo zorgeloos over het internet surfen. 

Waarom zou ik Vodafone beltegoed opwaarderen?

Je bent vast bekend met een abonnement en allerlei andere opties hoe je vast kan zitten aan een telefoon met vaste kosten. Er is oneindig veel keuze en daarmee kan het soms lastig zijn om te bepalen wat het beste bij jou past. Tegenwoordig heb je al zoveel abonnementen en de kosten vliegen je om de oren. Je kunt daarom nog steeds gebruik maken van beltegoed van Vodafone. Dat brengt best wel wat voordelen met zich mee. Als je op maandbasis helemaal niet zoveel mb’s gebruikt of sms'jes stuurt, kan het best zonde zijn om toch aan een abonnement vast te zitten. Dan is beltegoed van Vodafone een goed alternatief. Je geeft namelijk van tevoren al een bedrag uit, waarvan je zelf bepaalt hoelang je erover doet om het gehele bedrag te besteden. Daarnaast kun je altijd en overal snel opwaarderen bij Vodafone. 

Vodafone beltegoed opwaarderen via Ikwiltegoed.nl

Vodafone beltegoed koop je makkelijk en snel via Ikwiltegoed.nl. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende bedragen om je telefoon mee op te waarderen. Wanneer je het bedrag dat je wilt selecteert, ontvang je een opwaardeercode via de e-mail. De code activeer je daarna via sms of telefonisch. Ervaar je problemen? We helpen je dan graag verder.