Ikwiltegoed.nl

Tegoedpunten sparen bij Ikwiltegoed.nl

Bij Ikwiltegoed.nl zijn we er trots op dat we een uitgebreid aanbod hebben van online gamecards, cadeaukaarten, beltegoed en betaalkaarten. Of je nu op zoek bent naar tegoed voor PlayStation, Xbox, Steam of Lycamobile, bij ons vind je het allemaal.

En als je bij ons winkelt, kun je gebruik maken van ons tegoedpuntensysteem. Elke keer dat je bij ons bestelt, verdien je tegoedpunten die je kunt inwisselen voor korting op je volgende bestelling. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken op onze website en je bent klaar om te beginnen met sparen.

Wat is de waarde van tegoedpunten?

Voor elke euro die je uitgeeft bij Ikwiltegoed.nl, krijg je tegoedpunten terug. Elke tegoedpunt heeft een waarde van 1 eurocent en kan worden ingewisseld voor korting op je volgende aankoop. Maar hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart! Hieronder staat duidelijk beschreven hoeveel tegoedpunten je krijgt bij welke aankoopwaarde:

Tegoedpunten bij betaalkaarten

Houd er rekening mee dat bij aankoop van betaalkaarten het aantal tegoedpunten dat je normaliter ontvangt, gehalveerd wordt. Maar bij alle andere producten kun je volledig blijven sparen voor korting op je volgende aankoop. Bij aankoop van een paysafecard ontvang je geen tegoedpunten.

Onze service is niet alleen snel en betrouwbaar, maar ook voordelig. En als je bij ons winkelt, profiteer je niet alleen van onze lage prijzen, maar ook van ons unieke tegoedpuntensysteem. Dus waar wacht je nog op? Ga naar onze website en begin vandaag nog met sparen voor korting op je volgende aankoop.

spaar-voor-korting