Ikwiltegoed.nl

Belevenissen cadeaukaarten

Belevenissen

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Belevenissen cadeaukaarten van Ikwiltegoed

Beleef de meest onvergetelijke momenten met de cadeaukaarten van Ikwiltegoed! Of je nu op zoek bent naar een avondje uit naar de bioscoop, een ontspannend weekendje weg, een gezellige avond uit eten, een feestelijk festivalbezoek, een dag vol avontuur in SnowWorld, een nacht vol muziek en entertainment op het podium of een comfortabele en unieke verblijfplaats via AirBnb, Ikwiltegoed biedt een breed scala aan cadeaukaarten voor elke gelegenheid en elke smaak. Denk jij: 'dat lijkt mij wel wat'? Neem direct een kijkje bij alle belevenissen cadeaukaarten!

Wat kan je met een Belevenissen cadeaukaart?

Met een belevenissen cadeaukaart van Ikwiltegoed kun je genieten van een unieke en onvergetelijke ervaring. Je kunt kiezen uit een breed scala aan cadeaukaarten, zoals een avondje uit naar de bioscoop, een ontspannend weekendje weg, een gezellige avond uit eten, een feestelijk festivalbezoek, een dag vol avontuur in SnowWorld, een nacht vol muziek en entertainment op het podium of een comfortabele en unieke verblijfplaats via AirBnb. Met deze cadeaukaarten kun je de meest onvergetelijke momenten beleven en herinneringen maken die voor altijd blijven! Naast de belevenissen cadeaukaarten hebben wij ook talloze andere cadeaukaarten. Super leuk voor jezelf maar ook heel leuk om cadeau te geven aan een vriend of familielid!

Welke Belevenissen cadeaukaarten zijn er allemaal?

De Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon is de perfecte cadeaukaart voor filmliefhebbers. Je kunt hiermee terecht in meer dan 200 bioscopen in Nederland.

Weekendjeweg cadeaukaart

Met de Weekendjeweg cadeaukaart beleef je een onvergetelijk weekendje weg, met keuze uit duizenden accommodaties in binnen- en buitenland.

De Restaurant cadeaukaart

De Restaurant cadeaukaart is de perfecte optie voor foodies. Kies uit honderden toprestaurants in Nederland en geniet van een heerlijke maaltijd.

Festival cadeaukaart

Met de Festival cadeaukaart beleef je een feestelijk festivalseizoen vol muziek, dans en entertainment.

SnowWorld cadeaukaart

SnowWorld cadeaukaart is de perfecte optie voor adrenalinejunkies. Geniet van een dag vol ski- en snowboardplezier in een van de meest moderne skihallen van Nederland.

Podium Cadeaukaart

Met de Podium Cadeaukaart beleef je een nacht vol muziek en entertainment op het podium, met keuze uit de beste concertzalen en theaters in Nederland.

De Airbnb Cadeaukaart

De Airbnb Cadeaukaart is de perfecte cadeaukaart voor reisliefhebbers. Je kunt hiermee overal ter wereld een comfortabele en unieke verblijfplaats boeken.

Voordelen van de Belevenissen Cadeaukaarten van Ikwiltegoed

Bij Ikwiltegoed profiteer je van een uniek spaarsysteem. Bij elke aankoop die je doet, verdien je kortingspunten. Hoe hoger de waarde van je aankoop, hoe meer kortingspunten je ontvangt. Deze punten kun je later inzetten voor korting op je volgende aankoop. Hierdoor bespaar je geld op je aankopen bij Ikwiltegoed. Het werkt als volgt: stel dat je bijvoorbeeld een shopping cadeaukaart van 20 euro koopt en door je eerdere aankopen heb je 400 spaarpunten verzameld. In plaats van 20 euro te betalen, betaal je slechts 16 euro! Dit geldt voor alle soorten cadeaukaarten, giftcards en beltegoedkaarten, met uitzondering van betaalkaarten. Bespaar op je aankopen door slim te sparen met kortingspunten bij Ikwiltegoed.