Ikwiltegoed.nl

Microsoft cadeaukaarten

Microsoft

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Microsoft Store cadeaukaart kopen bij ikwiltegoed.nl

Microsoft Store Store cadeaukaarten zijn het ideale cadeau voor de echte Microsoft-liefhebber. Met de cadeaukaart voor Microsoft kun je eigenlijk alles kopen wat je nodig hebt voor de ultieme gamebeleving op de pc of op de Xbox. Zo kun je een Window Store cadeaukaart gebruiken voor games, software en eigenlijk nog veel meer. 

Wat kun je precies kopen met een Microsoft Store cadeaukaart? 

Zoals gezegd, kun je met een Window Store cadeaukaart oneindig veel aankopen doen binnen Microsoft. Zo is de kaart te gebruiken binnen Microsoft, maar ook bijvoorbeeld voor je Xbox! Het is wat dat betreft een Xbox Gift Card, maar dan ook voor je PC. Dit kun je allemaal met een cadeaukaart in de Microsoft Store

De Microsoft Store cadeaukaart is dus voor veel zaken te gebruiken. Let er alleen op dat je deze cadeaukaart niet in een fysieke Microsoft Store kunt gebruiken. De digitale code op de Microsoft Store cadeaukaart uitsluitend online te gebruiken. 

Kun je Xbox live kopen met een Microsoft Store cadeaukaart? 

Met de Microsoft Gift Card beleef je de ultieme Xbox-beleving. Daarom is het ook mogelijk om met deze cadeaukaart Xbox Live Gold aan te schaffen. Zo speel je dus ook online de leukste spelen op je Xbox! Ook een Xbox Game Pass kun je aanschaffen met een Microsoft Store cadeaukaart. Overigens kun je bij ikwiltegoed.nl ook losse tegoedkaarten kopen voor zowel Xbox Live Gold als Xbox Game Pass!

Uit welke bedragen kan ik kiezen voor de Microsoft Store gift card? 

Er zijn Microsoft Store giftcards beschikbaar voor elk budget. Kies dus uit de volgende tarieven:

Hoe wissel ik een Xbox giftcard voor de PC in? 

Je kunt een cadeaukaart van de Xbox voor de PC heel eenvoudig inwisselen. Je gaat simpelweg naar de website van Microsoft (Microsoft.com/redeem). Vervolgens meld je jezelf aan met je Microsoft-account en voer je de code van 25 tekens in die op de Xbox cadeaukaart staat. Het tegoed is vervolgens direct beschikbaar om te spenderen in de Microsoft Store, op Microsoft en uiteraard ook op je Xbox. 

Xbox Giftcard bestellen 

Wanneer je een Xbox giftcard voor de PC bestelt bij ikwiltegoed.nl, ontvang je direct de 25-cijferige code in je mailbox. Deze is dus ook direct inwisselbaar via je Microsoft-account. Bestel dus snel een Microsoft Store cadeaukaart en stuur hem digitaal naar iemand die je wilt verrassen! De persoon die je blij wilt maken, kan direct aan de slag met de cadeaukaart. Op zoek naar een andere cadeaukaart? Op Ikwiltegoed.nl ben je dan aan het juiste adres: wij bieden Google Play, Spotify, Pathé Thuis, Twitch, shopping en belevenissen cadeaukaarten aan!