FAQ

Vragen zijn altijd welkom! We helpen graag!

Na betaling verschijnt de gekochte code direct 24/7 op je beeldscherm en in je mailbox! *

*Het kan zijn dat wij de bestelling controleren als wij onvoldoende bevestiging hebben dat een bestelling legitiem is. Bovendien kan het voorkomen dat de e-mail met daarin de code in uw spamfolder belandt.
Aangezien wij anders willen zijn dan anderen hebben wij een speciale cadeau-optie die hier gekozen kan worden. Kies de gelegenheid en geef het cadeau een speciale touch!
Wanneer je de betaling hebt afgerond maar je hebt geen bevestigingsmail ontvangen (check ook je spam folder!) raden wij het aan om een email te sturen naar support@ikwiltegoed.nl. Wij zullen dit zo snel mogelijk proberen op te lossen!

*Het kan zijn dat wij de bestelling controleren als wij onvoldoende bevestiging hebben dat een bestelling legitiem is.
In de zeer onwaarschijnlijke gevallen dat je een niet werkende code krijgt staan wij uiteraard ook voor je klaar! Wij raden je eerst aan om deze stappen te volgen. Nog steeds niet gelukt? Dan raden wij het aan om een mail te sturen naar support@ikwiltegoed.nl met het probleem waar je tegenaan loopt. Wij zullen dit zo snel mogelijk proberen op te lossen!
Voor volledige video-en tekstuitleg verwijzen we je graag naar ‘Hoe werkt het?’.
Voor andere vragen raden wij het aan om ons te contacteren via ons contactformulier.

Al onze gift- en gamecards

Over Ikwiltegoed.nl

Ik wil tegoed! Voor die behoefte ben je bij ikwiltegoed op de juiste plek! Naast tegoedkaarten en digitale cadeaubonnen voor nieuwe games of in-game aankopen, beschikken wij over alle abonnementen en giftcards voor jouw favoriete console. Alle producten van ikwiltegoed voor PlayStation (Plus), Xbox (Live Gold), Apple Store (iTunes), Google Play Store, Netflix, Spotify en Nintendo zijn digitaal en worden direct op je beeldscherm én via mail geleverd. Onze producten zijn ook beschikbaar voor Belgische gamers!

Na het door onze eigen oma’s te laten testen, kunnen we met zekerheid zeggen dat bestellen erg eenvoudig is! Nadat je betaling via iDeal verwerkt is, verschijnt je code direct op je scherm en ontvang je ook een e-mail met daarin je code, wel zo gemakkelijk!