Ikwiltegoed.nl

PlayStation giftcards

PlayStation

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

 • Koop je giftcard en ontvang de code direct

 • Verzilver je code

 • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PlayStation kaarten kopen bij Ikwiltegoed.nl

Voor PSN kaarten ben je bij Ikwiltegoed.nl aan het goede adres. Ikwiltegoed is een officiële reseller van PlayStation. Dat betekent dat jij met 100% zekerheid Playstation kaarten kunt kopen. Met onze supersnelle service heb jij binnen de kortste keren weer tegoed op je PlayStation account!

Wat zijn PlayStation kaarten?

PSN kaarten (PlayStation Network kaarten) zijn online kaarten met een bepaalde code, die je kunt kopen voor meer tegoed in de PlayStation Store. Met PlayStation tegoed kun je verder verschillende soorten aankopen verrichten in de PlayStation Store. Dit kun je zowel direct op de PlayStation doen of via de website. Door de aangeschafte code in te wisselen in de PlayStation Store, waardeer je je PlayStation tegoed op. 

Waarvoor kan ik PlayStation kaarten gebruiken?

PSN kaarten kun je gebruiken voor verschillende redenen. Met PlayStation giftcard kan je de volgende aankopen doen:

Zo kun je dus met je nieuwe PlayStation giftcard direct je lievelingsgames aanschaffen of wachten op de nieuwste acties! 

PlayStation kaarten zijn vooral handig voor als je geen tijd hebt om fysieke games aan te schaffen. Of natuurlijk als de winkels gesloten zijn. Ook zijn ze erg handig voor als je digitale games wilt aanschaffen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet de hele tijd van disc te wisselen als je wilt wisselen van game. 

Hoe verzilver ik mijn PlayStation kaart?

Nadat je je tegoed hebt aangeschaft bij Ikwiltegoed.nl, krijg je jouw PSN kaart gelijk binnen op de mail en op je beeldscherm. Hierbij krijg je een 12-cijferige code. Dit is een unieke code die jou helpt aan je PlayStation tegoed in de PlayStation Store. Volg hierna de instructies hieronder om jouw code te verzilveren. 

Code inwisselen op PS4/PS5

 1. Start de PlayStation op

 2. Log in op je account

 3. Ga naar de PlayStation Store

 4. Druk op ‘Code inlossen’

 5. Voer je 12-cijferige code in en kies ‘Doorgaan’

 6. Nu heb jij jouw tegoed op je account

Code inwisselen via de website

 1. Start jouw toestel

 2. Open een webbrowser

 3. Ga naar de PlayStation Store website

 4. Zorg ervoor dat je ingelogd bent.

 5. Tik op je accountnaam, selecteer ‘Code inwisselen’ en vul je PSN code in.

Nadat je jouw code hebt verzilverd, kan je gelijk je lievelingsspel aanschaffen. Als je deze in je winkelmandje stopt, hoef je alleen nog maar op afrekenen te drukken en kan je jouw aankoop gaan downloaden. Laat ons vooral weten wat je met jouw tegoed hebt gedaan via onze social media kanalen. Voor andere consoles zoals Nintendo of Xbox kun je ook bij ons terecht. Wij wensen je in ieder geval veel speelplezier toe!