Ikwiltegoed.nl

PCS Mastercard

Betaalkaarten

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PCS Mastercard kopen bij Ikwiltegoed.nl

Je kent het wel. Bij het afrekenen een game of ander product wordt er gevraagd om creditcard gegevens. Een vervelend probleem dat Ikwiltegoed.nl al te graag wilt voorkomen. De PCS Mastercard biedt de oplossing om aankopen te doen die geldig zijn met creditcard. Met de PCS Mastercard betaal je gemakkelijk anoniem en veilig. Bij het bestellen ontvang je jouw unieke PCS Mastercard code, waarmee je je PCS Creditcard kan opwaarderen. Ikwiltegoed verkoopt verschillende PCS Mastercards, dus er is keuze genoeg! Je hebt de keuze uit een PCS Mastercard van 20 euro PCS Mastercard, 50 euro PCS Mastercard, 100 euro PCS Mastercard, 150 euro PCS Mastercard en 250 euro PCS Mastercard. 

Let op: De producten bevatten geen PCS Mastercard. Bij aankoop ontvang je de PCS Mastercard code om je PCS card op te waarderen. 

Wat is een PCS Mastercard? 

De PCS Mastercard is de ideale betaalmethode voor webshop aankopen en fysieke winkels. Een PCS Mastercard is een prepaid betaalkaart waarvoor geen bankrekening nodig is. De kaart heeft dezelfde eigenschappen als een normale Mastercard creditcard. Het grootste verschil is dat de PCS Mastercards niet gekoppeld zijn aan een bankrekening. Om gebruik te kunnen maken van normale creditcards zijn er een aantal verplichtingen aan verbonden. Denk hierbij aan het delen van persoonlijke gegevens en je bankrekening. Dit is niet nodig bij een PCS Mastercard! 

PCS Mastercard kopen bij Ikwiltegoed.nl

Bij Ikwiltegoed.nl bieden we verschillende PCS Mastercard opwaarderings codes aan. De PCS Mastercard wordt omschreven als een online creditcard om online en fysieke aankopen te doen. Gebruik de prepaid PCS Mastercard in alle verkooppunten die Mastercard accepteren. Als het tegoed van je PCS Mastercard op is kun je dit gemakkelijk opwaarderen. Met het kopen van PCS Mastercard codes kun je je creditcard opwaarderen. Dit doe je snel en veilig via Ikwiltegoed.nl. Je ontvangt DIRECT je tegoed via de mail.

Voordelen van een PCS Mastercard

De PCS Mastercard heeft als betaalmethode een veel voordelen. De belangrijkste voordelen hebben we op een rijtje gezet:

  1. Met de PCS Mastercard doe je jouw (online) betalingen en aankopen  eenvoudig, snel en veilig. Dit allemaal zonder het koppelen van persoonlijke- en bankgegevens.

  2. Met de PCS Mastercard codes kun je eenvoudig en snel je budget verhogen en beheren.

  3. PCS Mastercard maakt het mogelijk budgetten te beheren. Hiermee is de PCS Mastercard ook toegankelijk voor kinderen. Ze kunnen namelijk niet over de limiet heen gaan. 

  4. De PCS Mastercard wordt internationaal geaccepteerd. Zo kan jij je budget ook in het buitenland beheren. 

  5. Met de prepaid kaart PCS Mastercard kun je snel en gemakkelijk opwaarderen bij ikwiltegoed. Je ontvangt de opwaardeercode direct in je mail.

  6. Betalen kan met de PCS Mastercards op meer dan 35 miljoen adressen, wereldwijd. 

Spaar nu voor korting met de PCS Mastercard!

Bij ikwiltegoed.nl streven we naar een zo’n goed en voordelig mogelijke aankoop. Met ons kortingssysteem spaar je punten na je eerste bestelling. Het voordeel is dat je deze korting direct kunt gebruiken bij je tweede aankoop! Simpel toch? Koop nu je PCS Mastercard bij ikwiltegoed.nl! Ben je eigenlijk op zoek naar een andere betaalkaart? Geen probleem! Check snel ons verdere aanbod: paysafecard, Neosurf, CASHlib, Transcash en Flexepin.