Ikwiltegoed.nl

KPN beltegoed

KPN

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Beltegoed KPN opwaarderen

Het netwerk van Nederland. Zo omschrijft KPN zichzelf. KPN zorgt ervoor dat je altijd overal en met iedereen kan bellen. Met toekomstbestendige netwerken zorgt de provider ervoor dat je altijd en overal KPN beltegoed kan krijgen. Opwaarderen waar en wanneer je maar wilt. Dat doe je bij KPN. Wij bieden nog veel meer beltegoed providers aan zoals Lebara, T-Mobile, Vodafone of Lycamobile.

Wat is KPN?

KPN staat voor verbondenheid en daar zorgen ze al een tijdje voor. In 1881 zorgde de organisatie voor het eerste openbare telefoonnet van Nederland. Nog niet iedereen kon toen gebruik maken van de telefoon, maar het eerste Nederlandse telefoontje was toen een feit, dankzij KPN. Daarom benadrukt KPN dat de hedendaagse telefoon veel impact heeft op ons leven en KPN beltegoed je laat connecten met de hele wereld. KPN beltegoed opvragen of opwaarderen doe je dus met vertrouwen bij de oudste telefoondienst van Nederland.  

Waar kan ik KPN beltegoed voor gebruiken?

Met beltegoed van KPN ben je van alle markten thuis. Van bellen tot appen en van sms’en tot internetten. Het is allemaal mogelijk met je KPN beltegoed. Je zou denken dat je nooit meer gebruik maakt van sms. Als het moment aanbreekt dat je internetverbinding niet meer werkt, dan ben je toch blij dat KPN je de mogelijkheid biedt om te sms’en. Je wist het misschien nog niet, maar ook voor je mb’s kun je gebruik maken van KPN beltegoed.

Waarom zou ik KPN beltegoed opwaarderen?

De kans is groot dat je veel mensen om je heen hebt met een abonnement of dat je zelf momenteel ook een abonnement hebt. Dit kan een abonnement met telefoon zijn of een sim-only-abonnement. Je hoeft helemaal niet te beschikken over zo’n abonnement om erbij te horen en te kunnen appen. Als jij weinig gebruik maakt van je internet en elke maand geld overmaakt voor je abonnement, terwijl je deze niet veel gebruikt, is dat ergens toch wel zonde. Je zou ook gewoon KPN beltegoed kunnen kopen. Je kan hier namelijk zo lang mee doen als jezelf wilt. KPN beltegoed heeft namelijk geen houdbaarheidsdatum. Het enige wat je hoeft te doen is eens in het halfjaar bellen of sms’en. 

Bij KPN ben je altijd op de hoogte van de hoeveelheid beltegoed je nog hebt. KPN beltegoed opvragen doe je eenvoudig door ‘SALDO’ te sms'en naar 1266. En dat is compleet gratis! Bij KPN betaal je 0,20 cent per minuut om te bellen, 0,15 cent om te sms’en en 10 cent per MB om te internetten.

Welke soorten KPN beltegoed zijn er bij Ikwiltegoed?

Als je op zoek bent naar een manier om te betalen voor je mobiele telefoonrekening bij KPN, dan kun je kiezen voor verschillende soorten beltegoed. KPN biedt verschillende opties aan, zodat je precies kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende KPN beltegoed vormen die beschikbaar zijn.

KPN beltegoed opwaarderen via Ikwiltegoed.nl

KPN beltegoed koop je het makkelijkst en snelst via Ikwiltegoed.nl. Hier heb je de keuze uit diverse bedragen die aansluiten op jouw budget en jouw verbruik. Wanneer je het gewenste bedrag voor het KPN beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je binnen enkele seconden een opwaardeercode via de E-mail. Hoe je deze gebruikt om je KPN beltegoed te krijgen, spreekt voor zich. ervaar je toch problemen? We helpen je graag verder!