Ikwiltegoed.nl

Odido beltegoed

Odido

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Beltegoed Odido opwaarderen

Het beste mobiele netwerk wereldwijd ervaar je als je beltegoed gebruikt van Odido. Misschien komt het doordat ze Unlimited zijn in alles wat ze doen, maar je beltegoed van Odido is dus echt wel van een buitencategorie. Daarnaast is het netwerk van Odido vijf jaren op rij het beste getest in Nederland. Je weet bij Odido zeker dat je altijd en overal het beste contact hebt met je familie en vrienden. Is dat geen fijn zekerheidje? Wij bieden nog veel meer beltegoed providers aan zoals Lebara, Vodafone of Lycamobile.

Wat is Odido?

Odido Nederland is een dochteronderneming van het Duitse Telekom-Mobile. Dat is een Duitse provider die ontstond in 1992. In het jaar 2002 bereikte de provider Nederland. Toen heette de organisatie nog Ben NL. In 2003 werd dit T-Mobile. Het huidige Odido bestaat uit meerdere providers in Nederland: T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel. Bij alle vier de providers kun je terecht voor het beste beltegoed in Nederland. Juist de samenwerking met elkaar zorgt ervoor dat jij zorgeloos gebruik kunt maken van je Odido beltegoed. 

Waar kan ik Odido beltegoed voor gebruiken?

Dat het beltegoed van Odido van uitzonderlijke kwaliteit is, wist je al, maar waar kan je het allemaal voor gebruiken? Het beltegoed van Odido gebruik je om te internetten, bellen of sms’en in Nederland en alle landen daarbuiten. Juist in deze snel veranderende wereld, waar de digitalisering je om de oren vliegt, moet je altijd en overal bereikbaar zijn en blijven. Dat kan met je Odido beltegoed dus via sms en internet. Daarnaast kun je ook zo lang je maar wilt bellen. 

Waarom zou ik Odido beltegoed opwaarderen?

Bij Odido kun je kiezen uit veel verschillende abonnementen. Je kunt een abonnement nemen met of zonder een telefoon. Daarnaast kun je kiezen uit grote en kleine bundels. Het ligt er maar net aan hoeveel mb’s en belminuten je nodig hebt. De kans bestaat natuurlijk ook dat je van tevoren niet weet hoeveel je gebruik gaat maken van je internet en belminuten deze maand. Het kan dan zonde zijn als je veel geld uitgeeft aan een abonnement, terwijl je deze amper gebruikt. Wil je je Odido simkaart opwaarderen wanneer je wilt? Dan maak je gebruik van beltegoed. Je geeft dan precies uit wat je nodig hebt en je doet er zolang mee als je wilt. Ideaal! Te allen tijde vraag je je budget op, zo weet je altijd hoeveel geld je nog hebt. Is je beltegoed bijna op? Dan koop je deze zeer makkelijk en binnen een paar seconde kun je weer bellen. 

Odido beltegoed opwaarderen via Ikwiltegoed.nl

Je beltegoed voor Odido koop je natuurlijk bij Ikwiltegoed.nl. Odido is de beste provider van Nederland en wij de beste verkoper. Bij ons koop je makkelijk en snel je beltegoed met een bedrag naar keuze. Wanneer je je gewenste bedrag voor je Odido beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!