Ikwiltegoed.nl

Twitch cadeaukaarten

Twitch

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Twitch giftcard 

Of je nou houdt van games, muziek, talkshows of sport: Twitch is dé plek waar miljoenen mensen dagelijks live samenkomen om te chatten, interactief te zijn en samen hun eigen entertainment maken. Steun je favoriete streamers door een Twitch giftcard te kopen in onze shop! Doordat er Twitch giftcards beschikbaar zijn met verschillende bedragen, is er voor elke gamer een giftcard die past bij zijn of haar budget. 

Wat is Twitch precies?

Twitch is een live-streaming website. Eerst werd Twitch vooral gebruikt door gamers die hun videospellen live broadcasten, maar ondertussen is Twitch ook populair geworden bij andere streamers zoals influencers en muziekproducenten. In 2011 begon het eerst onder de naam Justin tv. In 2014 veranderde de naam in Twitch en ook in datzelfde jaar nam Amazon het bedrijf over. Tijdens de lockdown groeide het aantal Twitch gebruikers sterk. Nu trekt twitch maandelijks zo’n 140 miljoen unieke gebruikers naar het platform. Bijna 3 op de 4 gebruikers is jonger dan 35 jaar. Steun jouw favoriete streamers dankzij de Twitch giftcard! 

We hebben een plekje in de chat voor je vrijgehouden

De band tussen streamers en kijkers is iets speciaals bij Twitch. In tegenstelling tot andere platformen, is de kijker meer betrokken bij de stream en kan hier ook meer invloed op uitoefenen. Via donaties, bits en abonnementen speel jij jezelf in de kijker. Maar voel je vooral niet verplicht! Actief kijken en chatten is ook al voldoende.

Hoe werkt een Twitch giftcard? 

Je koopt postzegels en stuurt een brief met je code naar het volgende adres: .. Geintje natuurlijk! Het gaat veel makkelijker. Als je bij Ikwiltegoed een Twitch giftcard koopt, ontvang je de code direct op je scherm en in je mail. Deze code kun je verzilveren via www.twitch.com/redeem. Voer de code van je Twitch giftcard in. Klik op ‘Redeem’ en het bedrag wordt automatisch toegevoegd aan het Twitch giftcard saldo in je Twitch wallet. 

Wat kun je kopen met de Twitch giftcard?

Zodra je de Twitch giftcard hebt ingewisseld, kun je abonnementen of cadeau-abonnementen kopen voor je favoriete streamers, bits om hype-momenten in de chat te vieren of zelfs profiteren van Twitch Turbo voordelen op de hele site. 

Twitch giftcard kopen bij Ikwiltegoed.nl 

Kun je niet wachten om in te loggen op Twitch en deel uit te maken van het unieke platform? Beslis dan nu welke Twitch giftcard je nodig hebt. In onze shop vind je een Twitch giftcard van 15 euro, 25 euro, 50 euro of kies zelf een bedrag tussen de 15 en 150 euro! Na de betaling te voltooien kun je direct aan de slag. Liever een andere giftcard? Geen probleem! Kies uit: Google Play, Spotify, Microsoft, Pathé Thuis, shopping en belevenissen.