Ikwiltegoed.nl
  • 4,4 sterren op Trustpilot 4,4 sterren op Trustpilot
  • Direct op je scherm Direct op je scherm
  • Spaar voor korting Spaar voor korting

Xbox giftcards

Xbox

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

Xbox giftcard kopen bij Ikwiltegoed.nl

Zonder gedoe snel tegoed op je Xbox-account zodat je direct een game kunt kopen of je favoriete film of muziek kunt streamen? Koop dan een Xbox giftcard bij Ikwiltegoed.nl en voeg in enkele eenvoudige stappen extra geld toe aan je digitale portemonnee van je Xbox-account. Er zijn Xbox giftcards beschikbaar met diverse bedragen erop. Dus of je nu op zoek bent naar een Xbox giftcard van 50 euro of een Xbox giftcard van 10 euro, er is altijd een cadeaukaart die past bij jouw wensen. Naast giftcards bieden wij ook Xbox abonnementen aan voor nog meer speelplezier.

Wat is een Xbox giftcard?

De beste games, fantastische films, heerlijke muziek en de handigste apps; met een Xbox giftcard heb je de keuze uit het beste wat de Xbox Store en de Microsoft Store te bieden hebben. Via de Xbox waardebon voeg je eenvoudig tegoed toe aan je Xbox-account, waarna je direct kunt kiezen uit een breed aanbod van games, films, muziek, apps en meer.

Welke bedragen kun je kiezen voor een Xbox giftcard?

Bij de aanschaf van een giftcard voor de Xbox kun je kiezen uit diverse bedragen om je digitale tegoed op te waarderen. Er is dus altijd een Xbox giftcard die past bij jouw budget.

Waar kun je de Xbox giftcard inwisselen?

De Xbox giftcard is inwisselbaar bij de Xbox store en de Microsoft Store op Xbox-consoles (via Xbox Live), Windows 10 pc’s of de Microsoft-website. De cadeaubon voor de Xbox is enkel te gebruiken wanneer je bent ingelogd op een Europees Xbox-account. Zodra je de code hebt geactiveerd, kun je je nieuwe tegoed direct gebruiken.

Hoe lang duurt het voordat je de Xbox giftcard ontvangt?

Na de aankoop van de Xbox giftcard verschijnt de persoonlijke code gelijk op je scherm. Je krijgt ook direct een e-mail met daarin de code. Hierdoor kun je meteen na je aankoop de code inwisselen en je nieuwe tegoed verzilveren!

Koop direct je Xbox giftcard

Heb jij een specifieke game voor de Xbox hoog op jouw wensenlijstje staan of wil je graag die ene film in de Xbox Store kijken? Wacht dan niet langer; bepaal welk bedrag je nodig hebt om jouw wens te verwezenlijken, koop de Xbox giftcard en geniet direct van de game, film, muziek of app van jouw keuze! Ben je naast producten voor Xbox ook op zoek naar producten voor andere consoles? Bij Ikwiltegoed kun je ook terecht voor Playstation en Nintendo.