Ikwiltegoed.nl

Neosurf

Betaalkaarten

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Neosurf kopen bij ikwiltegoed.nl

Hecht jij veel waarde aan je privacy en zit je er niet op te wachten om steeds jouw bank- of creditcard gegevens bij elke online aankoop te delen? Dan is Neosurf de perfecte betaalmethode voor jou. Waarborg je privacy, terwijl je nog steeds bij al jouw favoriete webshops kunt bestellen. Bestel snel en eenvoudig jouw Neosurf kaart bij ikwiltegoed.nl en je kunt voortaan weer zorgeloos online shoppen!

Wat is een Neosurf kaart precies?

Een Neosurf kaart is eigenlijk een digitale prepaidkaart die een code bevat. Deze code zit gekoppeld aan een bepaald bedrag, het bedrag dat je vooraf voor de Neosurf kaart betaald. Vervolgens kun je de Neosurf kaart voor onlineaankopen bij jouw favoriete webshops gebruiken. Heb je het bedrag wat op de kaart staat niet in één keer uitgegeven? Geen probleem, het resterende bedrag kan gewoon een andere keer gebruikt worden. 

Wat zijn de voordelen van een Neosurf kaart?

Een Neosurf card heeft een aantal belangrijke voordelen. Wij hebben ze voor het gemak even voor je op een rijtje gezet:

Welke bedragen zijn er van de Neosurf kaart?

Bij ikwiltegoed.nl heb je de mogelijkheid om verschillende Neosurf kaart bedragen te kopen. Dit zijn de bedragen waar je uit kunt kiezen:

Waar kan de Neosurf kaart gebruikt worden?

Met Neosurf betalen wordt tegenwoordig steeds populairder en daarom kan de kaart online ook op steeds meer plekken ingewisseld worden. Zo kun je de kaart bijvoorbeeld gebruiken voor:

Er zijn bovendien zo’n 20.000 adressen waar het Neosurf tegoed ingewisseld kan worden. Zo weet je zeker dat je jouw tegoed bij jouw favoriete webshop, casino of gaming platform kunt gebruiken.

Hoe werkt het betalen met een Neosurf kaart?

Neosurf is gemakkelijk te gebruiken. Iedere kaart is voorzien van een 10-cijferige pincode. Deze heb je nodig bij het afrekenen. Bij het betalen hoef je dus alleen voor de betaalmethode ‘Neosurf’ te kiezen en de code in te voeren. Vervolgens wordt het desbetreffende bedrag van jouw Neosurf tegoed afgetrokken. Het resterende bedrag blijft op de kaart staan en kan op ieder gewenst moment gebruikt worden. Heb je weinig of geen tegoed meer? Dan is het uiteraard mogelijk om jouw Neosurf kaart weer op te waarderen. 

Neosurf online kopen 

Bevalt het idee van anoniem shoppen? Maak dan gebruik van Neosurf en houdt voortaan je bank- en creditcardgegevens privé. Bestel jouw Neosurf kaart snel op ikwiltegoed.nl en ontvang direct je code, die jij bij het doen van onlineaankopen weer kunt inwisselen. Makkelijk en wel zo veilig. Wil jij liever een andere betaalkaart kopen? Dat is geen enkel probleem! Op Ikwiltegoed.nl hebben we een ruim aanbod aan betaalkaarten. Ga voor paysafecard, PCS Mastercard, CASHlib, Transcash of Flexepin!