Ikwiltegoed.nl

Nintendo giftcards

Nintendo

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Nintendo eShop Cards kopen bij ikwiltegoed.nl

Snel en zonder gedoe extra tegoed toevoegen aan je Nintendo-account? Dat kan met een Nintendo eShop Card van Ikwiltegoed.nl. Na de aankoop van een Nintendo giftcard zet je met een paar eenvoudige handelingen het extra tegoed direct op je Nintendo-account. Hierna kun je het toegevoegde bedrag direct gebruiken om je favoriete games te kopen. Er zijn Nintendo eShop Cards met verschillende bedragen beschikbaar, zodat er voor elke gamer een Nintendo giftcard is die bij zijn of haar budget past. Wil je niet steeds iets moeten aanschaffen? Dan is wellicht een Nintendo abonnement interessant voor jou!

Wat is een Nintendo eShop Card precies?

Nintendo is al jaren een monument in de gamingindustrie. Zo ontwikkelde de het bedrijf klassiekers als Donkey Kong, de diverse Mario-games, The Legend of Zelda en Pokémon Red en Pokémon Blue, maar ook de nieuwe games Super Mario 3D World en Pokémon Legends: Arceus. Om je favoriete game voor de Nintendo-console van jouw keuze te kunnen spelen, zijn er Nintendo eShop Cards. Met deze Nintendo giftcards voeg je gemakkelijk en snel geld toe aan je Nintendo-account, waarna je direct een game naar keuze kunt kopen.

Welke bedragen zijn er beschikbaar voor de Nintendo eShop Card?

Je kunt bij het kopen van een Nintendo eShop Card kiezen uit vijf verschillende bedragen. Hierdoor vind je altijd een Nintendo giftcard die past bij jouw financiële situatie.

Waar kun je de Nintendo eShop Card voor gebruiken?

De digitale code op de Nintendo eShop Card kun je inwisselen voor het tegoed dat op de Nintendo giftcard staat in je Nintendo-account. Let hierbij op dat je wel een Europees Nintendo-account moet hebben. Na het activeren van de code kun je games, abonnementen, DLC’s en season passes kopen om jouw game-beleving naar het volgende niveau te brengen.

Wanneer ontvang je de Nintendo eShop Card?

Direct na de aanschaf van je Nintendo eShop Card verschijnt de persoonlijke code op je scherm én in je mailbox. Hierdoor kun je direct na je aankoop de code al inwisselen en gaan gamen!

Koop nu je Nintendo eShop Card

Kun je niet wachten om de gave games van Nintendo te (her)ontdekken? Bepaal dan nu welk bedrag je op je Nintendo-account wilt zetten en koop een Nintendo eShop Card naar keuze. Na je aankoop ontvang je direct de bijbehorende code, zodat je het tegoed direct aan je account kan toevoegen en de game van jouw dromen kunt kopen. Ben je op zoek naar giftcards voor andere consoles? Wij bieden ook giftcards voor Xbox en PlayStation aan.