Ikwiltegoed.nl

CASHlib

Betaalkaarten

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

CASHlib kopen bij ikwiltegoed.nl

CASHlib is een betaalmethode die steeds populairder wordt en op steeds meer online plekken ingewisseld kan worden. Deze betaalmethode is zo populair, omdat het betalen met CASHlib volledig anoniem gaat. Je verstrekt dus geen bank- of creditcardgegevens wat handig kan zijn bij bijvoorbeeld websites die je niet vertrouwd, of als je deze informatie simpelweg graag privé wilt houden. Bij ikwiltegoed.nl bestel je snel en gemakkelijk CASHlib kaarten, voor veilig online gebruik. 

Wat is CASHlib?

CASHlib is een prepaid betaalmethode, waarbij je anoniem online aankopen kunt doen. Vooraf koop je de CASHlib kaart, met het gewenste bedrag. Deze kaart zit gekoppeld aan een code, die je later bij het betalen in moet voeren. Vervolgens gaat het desbetreffende bedrag van jouw CASHlib kaart af en kun je het resterende bedrag voor je volgende aankoop gebruiken. 

Wat zijn de voordelen van CASHlib?

CASHlib is een populaire betaalmethode, omdat er een aantal voordelen aan verbonden zitten. Wij hebben ze voor het gemak even op een rijtje gezet.

Welke CASHlib bedragen zijn er?

CASHlib is in verschillende bedragen beschikbaar. Ook bij ikwiltegoed.nl heb je de keuze uit verschillende CASHlib kaarten:

Waar kan CASHlib ingewisseld worden?

Dankzij de populariteit van CASHlib, kan deze betaalmethode op steeds meer plekken ingezet worden. Zo is deze betaalmethode nog volop bezig om zich bij nog meer webwinkels en online platformen aan te sluiten, en zo het betalen met CASHlib op nog meer plekken mogelijk te maken. Op het moment kun je CASHlib onder andere voor de volgende producten en diensten gebruiken:

Hoe werkt betalen met CASHlib?

Het betalen met CASHlib werkt erg eenvoudig. Je koopt een Caslib kaart met het gewenste tegoed en ontvangt direct daarna een code die bij de kaart hoort. Bij het kopen van een online product of dienst kies je vervolgens de betaalmethode ‘CASHlib’. Vul de persoonlijke code in en het desbetreffende bedrag wordt automatisch van de kaart afgetrokken. Mocht je meerdere CASHlib tegoeden willen gebruiken, dan kan dat ook. Voeg in dat geval de codes van de andere kaarten toe. CASHlib tegoed is vanaf de dag van aankoop 1 jaar geldig. Na 6 maanden zal er maandelijks 2,50 euro van je tegoed afgetrokken worden, dus wij adviseren het tegoed binnen 6 maanden te gebruiken.

CASHlib kopen

Lijkt het jou ook fijn om anoniem online te kunnen winkelen? Dan zou een CASHlib kaart de perfecte oplossing voor jou zijn! Bestel jouw CASHlib tegoed snel en makkelijk bij ikwiltegoed.nl. Wil je liever een andere betaalkaart aanschaffen? Ook daarvoor kan je eenvoudig terecht op Ikwiltegoed.nl! Kies uit paysafecard, Neosurf, PCS Mastercard, Transcash en Flexepin!