Ikwiltegoed.nl

PlayStation

PlayStation giftcards

PlayStation abonnementen

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PlayStation tegoed bij Ikwiltegoed

Bij Ikwiltegoed.nl koop je gemakkelijk en snel tegoed voor een abonnement van PlayStation Plus of een giftcard voor aankopen in de PlayStation Store. Hierdoor kun jij zonder gedoe de nieuwste en gaafste PlayStation games aanschaffen. Met de PlayStation kaarten van Ikwiltegoed.nl voeg je in een handomdraai PlayStation games en add-ons toe aan je collectie! Ikwiltegoed.nl biedt PlayStation kaarten aan met diverse waardes. Hierdoor is er altijd een giftcard voor PlayStation Plus of de PlayStation Store die past bij jouw budget. Een PlayStation kaart kopen kan je nergens makkelijker kopen dan bij Ikwiltegoed.

Onze PlayStation kaarten

PlayStation is al ruim twee decennia een van de beste gaming platforms ter wereld. Sinds de introductie van de PlayStation in 1994 verzet ontwikkelaar Sony de grenzen qua gamebeleving. Met de PlayStation-lijn biedt Sony nieuwe en bestaande gamers een gameconsole die door de jaren heen vriend en vijand verbaasde met zijn indrukwekkende graphics en krachtige game engine. Haal het beste uit de wondere game-wereld van PlayStation met onze PlayStation kaarten. Je kunt daarbij kiezen uit PlayStation Store giftcards en PlayStation Plus kaarten.

PlayStation giftcards

Met onze PlayStation giftcards voeg je eenvoudig geld toe aan je digitale portemonnee op je PlayStation-account. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken om je favoriete games te kopen. Je kunt bij ons kiezen voor giftcards ter waarde van 10, 20, 25, 40, 50, 60, 100 en 120 euro. Zo weet je zeker dat er altijd een giftcard is die past bij jouw financiële situatie. Voor PlayStation tegoed hoef jij in ieder geval niet verder te zoeken.

PlayStation Plus kaarten

De PlayStation Plus kaarten van Ikwiltegoed.nl dienen om een PlayStation Plus-abonnement af te sluiten. Een PlayStation Plus-abonnement geeft je de mogelijkheid om online met andere spelers te gamen. Bovendien ontvang je maandelijks gratis games, krijg je exclusieve kortingen en beschik je als PlayStation Plus abonnee over extra cloud-opslagruimte voor het bewaren van game-gegevens.

Na de aanschaf van de PlayStation Plus kaart ontvang je een code waarmee je je portemonnee-tegoed op je PlayStation opwaardeert. Je kunt dan kiezen uit een abonnement op PlayStation Plus Essential, Extra of Premium ter waarde van het bedrag op de PlayStation Plus kaart. Gebruik je de kaart toch liever voor een game? Geen probleem! Je kunt na het activeren ook games of add-ons voor games aanschaffen met het tegoed op de PlayStation Plus kaart. De PlayStation Plus kaarten zijn er voor 3 en 12 maanden Essential, Extra of Premium.

PlayStation Plus Essential kopen

PlayStation Plus Essential is een abonnementsservice van PlayStation waarmee spelers toegang hebben tot een breed scala aan functies en voordelen voor hun PlayStation-spelervaring. Dit abonnement biedt gebruikers de mogelijkheid om te profiteren van online gaming, gratis games, kortingen op games en DLC, exclusieve demo's en bètaversies, en nog veel meer.

koop een PlayStation Plus Extra abonnement

PlayStation Plus Extra is een geweldige manier om meer uit je PlayStation Plus-abonnement te halen. Met PlayStation Plus Extra heb je toegang tot exclusieve content en deals die niet beschikbaar zijn voor gewone PlayStation Plus-leden.

Een van de grootste voordelen van PlayStation Plus Extra is de toegang tot gratis games. Elke maand krijg je als PlayStation Plus Extra-lid toegang tot een selectie van gratis games die je kunt downloaden en spelen op je PlayStation-console. Deze games zijn vaak populaire titels uit verschillende genres, en als lid van PlayStation Plus Extra kun je ze gratis downloaden en spelen zolang je lid blijft.

PlayStation Plus Premium tegoed halen

PlayStation Plus Premium is een vernieuwde versie van Sony's abonnementsdienst, waarbij je voor een maandelijks bedrag toegang krijgt tot honderden games van elke PlayStation-console, van de originele PS1 tot de PS5. Dit is vergelijkbaar met Xbox Game Pass, maar dan exclusief voor PlayStation-consoles.

Met PlayStation Plus Premium kun je games streamen vanaf elke PlayStation-console, inclusief de PSP en PS3. De service is nu wereldwijd beschikbaar, hoewel er nog enkele iconische franchises ontbreken, zoals Gran Turismo. Toch zijn er voldoende klassiekers van alle generaties om te (her)ontdekken, zoals Jumping Flash!, Ape Escape en de Jak-reeks uit de vroege jaren van PlayStation.

Gemakkelijk en snel

Het is inmiddels duidelijk, jij wilt bij ons een PlayStation kaart kopen. Na de aankoop van de PlayStation kaart van jouw keuze verschijnt de persoonlijke code van jouw PlayStation giftcard binnen drie seconden op je scherm én in je mailbox. Dit betekent dat je zonder poespas vliegensvlug PlayStation Plus, PlayStation games of PlayStation accounts aan jouw account toevoegt. Koop nu jouw PlayStation kaart en geniet van de tofste games! Naast producten voor de PlayStation biedt Ikwiltegoed.nl ook giftcards aan voor Xbox, Nintendo, Steam, Origin, Roblox en nog veel meer!