• 4,4 sterren op Trustpilot 4,4 sterren op Trustpilot
  • Direct op je scherm Direct op je scherm
  • Spaar voor korting Spaar voor korting

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

PlayStation tegoed bij Ikwiltegoed

Bij Ikwiltegoed.nl koop je gemakkelijk en snel tegoed voor een abonnement van PlayStation Plus of een giftcard voor aankopen in de PlayStation Store. Hierdoor kun jij zonder gedoe de nieuwste en gaafste PlayStation games aanschaffen. Met de PlayStation kaarten van Ikwiltegoed.nl voeg je in een handomdraai PlayStation Plus games, PlayStation 5 games en PlayStation 4 toe aan je game-collectie! Ikwiltegoed.nl biedt PlayStation kaarten aan met diverse waardes. Hierdoor is er altijd een giftcard voor PlayStation Plus of de PlayStation Store die past bij jouw budget.

Onze PlayStation kaarten

PlayStation is al ruim twee decennia een van de beste gaming platforms ter wereld. Sinds de introductie van de PlayStation in 1994 verzet ontwikkelaar Sony de grenzen qua gamebeleving. Met de PlayStation-lijn biedt Sony nieuwe en bestaande gamers een gameconsole die door de jaren heen vriend en vijand verbaasde met zijn indrukwekkende graphics en krachtige game engine. Haal het beste uit de wondere game-wereld van PlayStation met onze PlayStation tegoedkaarten. Je kunt daarbij kiezen uit PlayStation giftcards en PlayStation Plus Cards met diverse waardes.

PlayStation giftcards

Met onze PlayStation giftcards voeg je eenvoudig geld toe aan je digitale portemonnee op je PlayStation-account. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken om je favoriete games te kopen. Je kunt bij ons kiezen voor giftcards ter waarde van 10, 20, 25, 50 en 100 euro. Zo weet je zeker dat er altijd een tegoedbon is die past bij jouw financiële situatie.

PlayStation Plus Cards

De  PlayStation Plus Cards van Ikwiltegoed.nl dienen om een PlayStation Plus-abonnement af te sluiten. Een PlayStation Plus-abonnement geeft je de mogelijkheid om online met andere spelers te gamen. Bovendien ontvang je maandelijks gratis games, krijg je exclusieve kortingen en beschik je als PlayStation Plus abonnee over extra cloud-opslagruimte voor het bewaren van game-gegevens.

Na de aanschaf van de PlayStation Plus Card ontvang je een code die na activatie recht geeft op de aanschaf van een van de drie PlayStation Plus-abonnementsvormen. Je kunt daarom na het verzilveren van de code kiezen uit een abonnement op PlayStation Plus Essential, Extra of Premium ter waarde van het bedrag op de playstation tegoedkaart. Gebruik je de kaart toch liever voor een game? Geen probleem! Je kunt na het activeren ook games of add-ons voor games aanschaffen met het tegoed op de PlayStation Plus Card. De PlayStation Plus Cards zijn beschikbaar met een tegoed van 25, 40, 60 en 120 euro.

Gemakkelijk en snel

Na de aankoop van de PlayStation tegoed kaart van jouw keuze verschijnt de persoonlijke code van jouw PlayStation giftcard binnen een minuut op je scherm én in je mailbox. Dit betekent dat je zonder poespas vliegensvlug jouw favoriete PlayStation Plus games, PlayStation 5 games of PlayStation 4 games aan jouw account toevoegt. Koop nu jouw PlayStation kaart en geniet van de tofste games! Naast producten voor de PlayStation biedt Ikwiltegoed.nl ook giftcards, abonnementen en games aan voor Xbox en Nintendo voor nog meer speelplezier.