Ikwiltegoed.nl

PlayStation Plus Essential

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PlayStation Plus Essential kopen

PlayStation Plus Essential is een abonnementendienst voor PlayStation-spelers die op zoek zijn naar een verrijkte gaming-ervaring. Met een PlayStation Plus-abonnement heb je toegang tot een scala aan extra's, waaronder online multiplayer, gratis maandelijkse games en exclusieve kortingen op games en content. Het abonnement biedt spelers de mogelijkheid om nog meer uit hun PlayStation-ervaring te halen, door hen de kans te geven om online te spelen met vrienden en andere spelers over de hele wereld, nieuwe games te ontdekken en te spelen, en te profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen.
Toch wat extra nodig? Bekijk dan ook de PlayStation Plus Extra en de PlayStation Plus Premium abonnementen!

Wat is PlayStation Plus Essential?

PlayStation Plus Essential is een abonnementendienst voor de PlayStation-spelers die op zoek zijn naar een verrijkte gaming-ervaring. Met een PlayStation Plus-abonnement heb je toegang tot een scala aan extra's, waaronder online multiplayer, gratis maandelijkse games en exclusieve kortingen op games en content.

PlayStation Plus Essential games

Een van de grootste voordelen van een PlayStation Plus-abonnement is de toegang tot gratis maandelijkse games. Elk maand wordt een selectie van topgames beschikbaar gesteld voor PlayStation Plus-leden, die ze zolang ze abonnee zijn kunnen downloaden en spelen. Dit betekent dat je altijd nieuwe games kunt ontdekken en spelen, zonder extra kosten.

Waarom PlayStation Plus Essential hebben?

Er zijn vele redenen waarom je een PlayStation Plus-abonnement moet hebben. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen:

Andere PlayStation Plus lidmaatschappen

Naast het reguliere PlayStation Plus-abonnement, zijn er ook andere abonnementen beschikbaar, waaronder PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium.

PlayStation Plus Extra

Met PlayStation Plus Extra geniet je van alle voordelen van het reguliere PlayStation Plus-abonnement, plus extra voordelen. Dit abonnement biedt bijvoorbeeld toegang tot extra games en exclusieve kortingen op nog meer games en content. Het is de perfecte optie voor degenen die nog meer waar voor hun geld willen krijgen.

PlayStation Plus Premium

Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme gaming-ervaring, biedt PlayStation Plus Premium alle voordelen van PlayStation Plus Extra, plus nog meer extra's. Dit abonnement biedt bijvoorbeeld toegang tot nog meer games, exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen. Het is de beste optie voor degenen die alles willen uit hun PlayStation-ervaring halen.

Al deze abonnementen bieden dezelfde basisvoordelen als het reguliere PlayStation Plus-abonnement, waaronder online multiplayer, gratis maandelijkse games en cloud-opslag. Het enige verschil is de hoeveelheid extra's en voordelen die je ontvangt.

PlayStation giftcard

Daarnaast heeft Ikwiltegoed ook natuurlijk de reguliere PlayStation giftcard waarmee je aankopen kan verrichten in de PlayStation Store. Ideaal als een nieuwe game wilt kopen of in-game aankopen wil verrichten. Bekijk onze PlayStation giftcards!