Ikwiltegoed.nl

Nintendo abonnementen

Nintendo

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Nintendo Switch Online kopen bij Ikwiltegoed.nl

Nog meer plezier van je Nintendo Switch? Dat kan door online te gaan! De leukste spellen altijd en overal spelen tegen je vrienden, familie of gewoon tegen andere gebruikers van de immens populaire Nintendo console. Koop Nintendo Switch Online bij Ikwiltegoed.nl! Wil je liever een Nintendo giftcard kopen? Geen probleem, ook dat kan bij ons!

Wat is Nintendo Switch Online precies?

Met een Nintendo Switch Online abonnement kun je je favoriete games ook online spelen. Als lid van Nintendo Online krijg je toegang tot een soort bibliotheek met daarin klassieke NES en Super NES-games. Hierin staan een paar legendarische spellen uit de koker van Nintendo, die je met behulp van Switch Online opnieuw kunt spelen, maar dan met een nog mooiere beleving dan dat je vroeger al gewend was! 

Welke spellen kun je spelen met Nintendo Switch Online?

Er zijn al veel Nintendo Switch spellen die compatibel zijn met de Nintendo Switch Online en het aanbod blijft maar groeien. Dit zijn de populairste Nintendo Online games die je op dit moment kunt spelen: 

Wat kost Nintendo Switch Online?  

Er zijn verschillende Nintendo Switch Online prijzen. De prijs is afhankelijk van de periode dat je gebruik kunt maken van Nintendo Online. Daarnaast vind je bij Ikwiltegoed.nl ook kaarten voor Nintendo Family Online, waarmee je tot wel 8 Nintendo-accounts gebruik kunt maken van de Online dienst van de Switch! Ook als je nog een individueel lidmaatschap hebt, maar liever wilt overstappen op een familielidmaatschap, is dat geen probleem. De resterende dagen van je individuele lidmaatschap gelden dan als korting voor het aanschaffen van een familielidmaatschap. 

De prijzen voor Nintendo Switch Online:

Wat krijg je precies bij een Nintendo Switch Online abonnement? 

Naast dat je met een abonnement online kunt spelen tegen iedereen op het Nintendo-netwerk, profiteer je met Nintedo Switch Online van nog een aantal voordelen. 

Zo worden je game-resultaten direct opgeslagen in de Cloud, waardoor je vorderingen nooit verloren gaan. Daarnaast profiteer je als lid van mooie deals en aanbiedingen. Tot slot krijg je toegang tot de smartphone-app, waarmee je heel makkelijk met je vrienden kunt (voice-)chatten tijdens het spelen! 

Koop Nintendo Switch Online snel bij Ikwiltegoed.nl

Eigenlijk is je game-ervaring met de Nintendo Switch niet compleet zonder een abonnement voor Switch Online! Koop dus snel een abonnement dat bij je past en speel vandaag nog tegen vrienden en familie. Op zoek naar abonnementen voor Xbox of PlayStation? Ook die zijn verkrijgbaar bij Ikwiltegoed.nl.