Ikwiltegoed.nl
  • 4,4 sterren op Trustpilot 4,4 sterren op Trustpilot
  • Direct op je scherm Direct op je scherm
  • Spaar voor korting Spaar voor korting

Beltegoed

Lebara beltegoed

Lyca beltegoed

KPN beltegoed

T-Mobile beltegoed

Vodafone beltegoed

L-Mobi beltegoed

Ortel Mobile beltegoed

GT Mobile beltegoed

Telesur beltegoed

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

Beltegoed kopen bij ikwiltegoed.nl

Beltegoed nodig? Bij ikwiltegoed.nl koop je razendsnel online nieuw beltegoed, dat je direct kunt opwaarderen. De code voor opwaarderen ontvang je binnen enkele minuten na betaling in je mailbox. Deze kun je dus direct gebruiken. Alle aanbieders van beltegoed op een overzichtelijke pagina. Koop snel en makkelijk je nieuwe beltegoed of losse databundel voor je prepaid-telefoon bij ikwiltegoed.nl. Naast beltegoed biedt Ikwiltegoed.nl ook verschillende giftcards en abonnementen. Altijd leuk om iemand cadeau te doen of of zelf meer online speelplezier te hebben.

Alle beltegoed-providers onder één dak 

Vind jouw provider en bepaal het bedrag waarmee je je beltegoed of databundel wilt opwaarderen. Bij ikwiltegoed.nl kun je terecht voor beltegoed van de volgende providers: 

Beltegoed, data, of allebei? 

Bekijk goed de opties voor alle providers, want die verschillen. De ene provider biedt alleen beltegoed aan, de ander heeft ook internetbundels beschikbaar. Sommige beltegoedkaarten bieden een combinatie: beltegoed én data. Kijk goed welke opties jouw provider biedt en bepaal vervolgens welke beltegoedkaart voor jou het voordeligst is. Welke vorm van beltegoed je ook kiest: bij ikwiltegoed activeer je de code al binnen enkele minuten en kun je dus direct bellen, surfen, of allebei! 

Voordelen van prepaid ten opzichte van mobiel abonnement

Er is een aantal belangrijke voordelen die je kunnen doen beslissen om beltegoed te kopen in plaats van een mobiel abonnement. Zeker wanneer je relatief weinig belt of internet op je mobiel, kan het voordelig zijn om eenmalig een beltegoedkaart aan te schaffen, die je af en toe kunt gebruiken. Je betaalt met beltegoed dus altijd exact voor de minuten of data die je gebruikt, waar je bij een mobiel abonnement elke maand opnieuw betaalt, ook als je bundel nog niet op is. Belangrijk is wel dat je met een prepaid abonnement altijd even checkt hoeveel beltegoed je nog precies hebt. Zo voorkom je dat je tijdens een gesprek opeens wegvalt, simpelweg omdat je saldo op is. 

Voor wie is beltegoed geschikt? 

Beltegoed verkiezen boven een mobiel abonnement is bijvoorbeeld geschikt voor als je kleine kinderen met een mobieltje hebt. Om te voorkomen dat ze stiekem tot ver over een bundel gaan, kan het verstandig zijn om ze een prepaid-abonnement te geven. Zo kunnen ze in noodgevallen bellen, maar voorkom je onverwacht hoge kosten. Wist je trouwens dat je ook beltegoed kunt kopen voor iemand anders? Dit verschilt echter per provider, dus als je dit wilt is het verstandig om de voorwaarden van jouw provider op te zoeken.