Ikwiltegoed.nl

Beltegoed

Lebara beltegoed

Lyca beltegoed

KPN beltegoed

Odido beltegoed

Vodafone beltegoed

Overig beltegoed

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Beltegoed kopen bij ikwiltegoed.nl

Beltegoed nodig? Bij ikwiltegoed.nl koop je razendsnel online nieuw beltegoed, dat je direct kunt opwaarderen. De code voor opwaarderen ontvang je binnen enkele minuten na betaling in je mailbox. Deze kun je dus direct gebruiken. Alle aanbieders van beltegoed op een overzichtelijke pagina. Koop snel en makkelijk je nieuwe beltegoed of losse databundel voor je prepaid-telefoon bij ikwiltegoed.nl. Naast beltegoed biedt Ikwiltegoed.nl ook verschillende giftcards en cadeaukaarten. Altijd leuk om iemand cadeau te doen of of zelf meer online speelplezier te hebben.

Alle beltegoed-providers onder één dak 

Vind jouw provider en bepaal het bedrag waarmee je je beltegoed of databundel wilt opwaarderen. Bij ikwiltegoed.nl kun je terecht voor beltegoed van de volgende providers: 

Lycamobile beltegoed eenvoudig aanschaffen bij Ikwiltegoed.nl

Bij Ikwiltegoed.nl kun je Lyca beltegoed kopen, waarmee je beltegoed kunt toevoegen aan je Lyca mobiele telefoon. Lyca is een populaire aanbieder van mobiele telefonie in Nederland, en met het Lyca beltegoed kun je bellen, sms'en en internetten op het 4G netwerk van Lyca. Het beltegoed is verkrijgbaar in verschillende bedragen, van €5 tot €30, en is eenvoudig en snel aan te schaffen via Ikwiltegoed.nl. Na aankoop van het beltegoed ontvang je direct een code per e-mail, waarmee je het tegoed kunt toevoegen aan je Lyca simkaart. Met het Lyca beltegoed ben je altijd bereikbaar en kun je voordelig bellen en internetten.

Ikwiltegoed.nl biedt verschillende beltegoed-opties aan van Lyca:

Beltegoed, data of allebei?

Bekijk goed de opties voor alle providers, want die verschillen. De ene provider biedt alleen beltegoed aan, de ander heeft ook internetbundels beschikbaar. Sommige beltegoedkaarten bieden een combinatie: beltegoed én data. Kijk goed welke opties jouw provider biedt en bepaal vervolgens welke beltegoedkaart voor jou het voordeligst is. Welke vorm van beltegoed je ook kiest: bij Ikwiltegoed activeer je de code al binnen enkele minuten en kun je dus direct bellen, surfen, of allebei! 

Voordelen van prepaid ten opzichte van mobiel abonnement

Er is een aantal belangrijke voordelen die je kunnen doen beslissen om beltegoed te kopen in plaats van een mobiel abonnement. Zeker wanneer je relatief weinig belt of internet op je mobiel, kan het voordelig zijn om eenmalig een beltegoedkaart aan te schaffen, die je af en toe kunt gebruiken. Je betaalt met beltegoed dus altijd exact voor de minuten of data die je gebruikt, waar je bij een mobiel abonnement elke maand opnieuw betaalt, ook als je bundel nog niet op is. Belangrijk is wel dat je met een prepaid abonnement altijd even checkt hoeveel beltegoed je nog precies hebt. Zo voorkom je dat je tijdens een gesprek opeens wegvalt, simpelweg omdat je saldo op is. 

Voor wie is beltegoed geschikt? 

Beltegoed verkiezen boven een mobiel abonnement is bijvoorbeeld geschikt voor als je kleine kinderen met een mobieltje hebt. Om te voorkomen dat ze stiekem tot ver over een bundel gaan, kan het verstandig zijn om ze een prepaid-abonnement te geven. Zo kunnen ze in noodgevallen bellen, maar voorkom je onverwacht hoge kosten. Wist je trouwens dat je ook beltegoed kunt kopen voor iemand anders? Dit verschilt echter per provider, dus als je dit wilt is het verstandig om de voorwaarden van jouw provider op te zoeken.

Andere giftcards bij Ikwiltegoed.nl

Bij Ikwiltegoed.nl kun je naast beltegoed ook verschillende giftcards aanschaffen. Zo kun je bijvoorbeeld een PlayStation, Xbox of Nintendo giftcard kopen, waarmee je games, uitbreidingen en abonnementen kunt aanschaffen in de bijbehorende online stores. Ook de Steam giftcard is verkrijgbaar bij Ikwiltegoed.nl, waarmee je games en andere content kunt kopen in de Steam store. Daarnaast kun je bij Ikwiltegoed.nl ook een Roblox giftcard aanschaffen, waarmee je Robux kunt kopen om in-game items aan te schaffen.

Voor de liefhebbers van pc-gaming zijn er ook Origin giftcards te koop bij Ikwiltegoed.nl. Met deze kaarten kun je EA-games en uitbreidingen aanschaffen in de Origin store. Voor mobiele gamers is er de mogelijkheid om Google Play giftcards te kopen, waarmee je apps, games, films en boeken kunt kopen in de Google Play store.

Ten slotte is er de paysafecard, een prepaid betaalkaart waarmee je online kunt betalen zonder een bankrekening of creditcard te gebruiken. De paysafecard is verkrijgbaar in verschillende bedragen, van €10 tot €100, en is wereldwijd te gebruiken waar paysafecard wordt geaccepteerd.