Over ons


Over Ikwiltegoed

Ikwiltegoed is vanaf april 2018 actief met de online distributie van gamecodes, giftcards en abonnementen (online-cadeaubonnen). Door onze online, directe levering besparen wij onze klanten tijd en geld. Ons assortiment bestaat uit tegoedkaarten voor zowel PlayStation als Xbox, FIFA punten als Fortnite V-bucks, maar ook uit Netflix, Google Play, iTunes, Nintendo en Spotify tegoed. Ikwiltegoed is een officiele verkoper van codes, actief in zowel België als Nederland.

Ons team:

Wij zijn een groep van vier gamers, die begrijpen wat belangrijk is voor de gamer. We zullen ons even voorstellen.

Over ons:

Toen wij van IkWilTegoed begonnen met gamen, gingen wij braaf op de fiets naar de winkel toe voor de nieuwste games en giftcards. Maar wie heeft daar nou zin in, als alles ook digitaal op je staat te wachten?

Als gamers en YouTubers, hebben wij net zoals onze klanten regelmatig codes nodig voor het maken van video’s. Vanuit deze behoefte hebben wij IkWilTegoed opgericht! Hierdoor zou jij regelmatig het IkWilTegoed logo kunnen spotten in de video’s van Fifalosophy, FCRoelie, LuckygraafNL en DNPNL. Voor alle mensen die, net zoals wij, direct de nieuwste games of in-game aankopen willen scoren, zijn wij IkWilTegoed gestart. Met ons leversysteem ontvang jij jouw code direct op je scherm én in je mailbox. Wel zo handig natuurlijk!

IkWilTegoed is een officiële verkoper van PlayStation, Microsoft, Nintendo, Apple, Spotify, Google en Netflix producten. Hierdoor kunnen wij met alle zekerheid garanderen dat de producten die jij bestelt, werken en betrouwbaar zijn

Hoe werkt korting:

Wij waarderen het enorm dat jij jouw tegoed scoort bij IkWilTegoed.nl! En speciaal voor onze beste, liefste, leukste klanten hebben wij tegoedpunten. Klanten met een account op onze website, krijgen na elke bestelling tegoedpunten in hun wallet gestort.

- Elk tegoedpunt heeft een waarde van 1 eurocent. Deze is bij elke bestelling in te wisselen.
- Bij bestellingen tot €49,99 ontvang je 0,5% aan tegoedpunten op jouw account (bij een bestelling van €40,00 ontvang je 20 tegoedpunten).
- Bij bestellingen van €50,00 tot €99,99 ontvang je 1% aan tegoedpunten
- Bij bestellingen boven de €100 ontvang je 2% aan tegoedpunten
- Bij bestellingen boven de €250 ontvang je 2,5% aan tegoedpunten

Het is mogelijk om de tegoedpunten uit je wallet over te maken naar een ander ikwiltegoed-account zodat je samen met je vrienden/familie/huisdier kunt sparen voor korting!

Al onze gift- en gamecards

Over Ikwiltegoed.nl

Ik wil tegoed! Voor die behoefte ben je bij ikwiltegoed op de juiste plek! Naast tegoedkaarten en digitale cadeaubonnen voor nieuwe games of in-game aankopen, beschikken wij over alle abonnementen en giftcards voor jouw favoriete console. Alle producten van ikwiltegoed voor PlayStation (Plus), Xbox (Live Gold), Apple Store (iTunes), Google Play Store, Netflix, Spotify en Nintendo zijn digitaal en worden direct op je beeldscherm én via mail geleverd. Onze producten zijn ook beschikbaar voor Belgische gamers!

Na het door onze eigen oma’s te laten testen, kunnen we met zekerheid zeggen dat bestellen erg eenvoudig is! Nadat je betaling via iDeal verwerkt is, verschijnt je code direct op je scherm en ontvang je ook een e-mail met daarin je code, wel zo gemakkelijk!