Ikwiltegoed.nl

Over Ikwiltegoed

Ikwiltegoed is vanaf april 2018 actief in de online distributie van gamecodes, giftcards en abonnementen (online-cadeaubonnen), betaalkaarten en beltegoed. Door onze online, directe levering besparen wij onze klanten tijd en geld. Ons assortiment bestaat uit tegoedkaarten voor o.a. PlayStation, Xbox, Nintendo, Vodafone, T-Mobile, paysafecard, etc. Ikwiltegoed is een officiele verkoper van codes, actief in Nederland, België en Frankrijk.

Ons team

Wij zijn een groep van vier YouTubers, die begrijpen wat belangrijk is voor de gamer. Inmiddels is Ikwiltegoed uitgebreid met drie medewerkers.

Over ons

Toen wij van Ikwiltegoed begonnen met gamen, gingen wij braaf op de fiets naar de winkel toe voor de nieuwste games en giftcards. Maar wie heeft daar nou zin in, als alles ook digitaal op je staat te wachten?

Als gamers en YouTubers, hebben wij net zoals onze klanten regelmatig codes nodig voor het maken van video’s. Vanuit deze behoefte hebben wij Ikwiltegoed opgericht! Hierdoor zou jij regelmatig het Ikwiltegoed logo kunnen spotten in de video’s van Matthy, Raoul, Robbie en Koen. Voor alle mensen die, net zoals wij, direct de nieuwste games of in-game aankopen willen scoren, zijn wij Ikwiltegoed gestart. Met ons leversysteem ontvang jij jouw code direct op je scherm én in je mailbox. Wel zo handig natuurlijk!

In 2022 is Ikwiltegoed uitgebreid en zijn er drie medewerkers bijgekomen. Hun namen zijn: Han, Luc en Max. Han is verantwoordelijk voor de online marketing, Luc is grafisch designer en Max houdt zich bezig met marktonderzoek in binnen- en buitenland.

Ikwiltegoed is een officiële verkoper van PlayStation, Microsoft, Nintendo, Spotify, Google en nog veel meer producten. Hierdoor kunnen wij met alle zekerheid garanderen dat de producten die jij bestelt, werken en betrouwbaar zijn.

Hoe werkt korting?

Wij waarderen het enorm dat jij jouw tegoed scoort bij Ikwiltegoed.nl! En speciaal voor onze beste, liefste, leukste klanten hebben wij tegoedpunten. Klanten met een account op onze website, krijgen na elke bestelling tegoedpunten in hun wallet gestort.

- Elk tegoedpunt heeft een waarde van 1 eurocent. Deze is bij elke bestelling in te wisselen;
- Bij bestellingen tot €49,99 ontvang je 0,5% aan tegoedpunten op jouw account (bij een bestelling van €40,00 ontvang je 20 tegoedpunten);
- Bij bestellingen van €50,00 tot €99,99 ontvang je 1% aan tegoedpunten;
- Bij bestellingen boven de €100 ontvang je 2% aan tegoedpunten;
- Bij bestellingen boven de €250 ontvang je 2,5% aan tegoedpunten.

Ik weet genoeg, laat me kopen

Bekijk alles