Ikwiltegoed.nl

Transcash

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Transcash tegoed kopen bij ikwiltegoed.nl

Doe jij net als veel mensen steeds meer aankopen online? Gebruik je liever een kredietkaart dan je gewone bankkaart? Wil je graag met een limiet werken als je gaat shoppen? De kans is groot dat minstens één van vorige vragen een positief antwoord opleverde en in dat geval komt de Transcash betaalkaart van pas. Gebruik maken van een prepaid betaalkaart, allemaal goed en wel, maar dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat dat veilig kan. De Transcash betaalkaart biedt vele voordelen en kan ook jou helpen om op een veilige en anonieme manier zowel online als fysiek verschillende producten en diensten aan te kopen. 

De Transcash betaalkaart

Transcash betaalkaarten werken op het netwerk van Mastercard, met het verschil dat Transcash prepaid is en Mastercard niet. Goed wanneer je graag een limiet op en controle over je aankopen hebt. Een perfect alternatief voor mensen die gebruik willen maken van de voordelen van een kredietkaart, maar die om één of andere reden niet goedgekeurd krijgen door de kredietmaatschappij. Het enige dat je moet doen is de Transcash betaalkaart aanvragen en vanaf dat moment kun je telkens je gewenste tegoed aankopen op ikwiltegoed.nl. Makkelijk toch?

De voordelen van de Transcash betaalkaart

Omdat de Transcash betaalkaarten werken op het netwerk van Mastercard, worden ze overal aanvaard waar de Mastercard zelf aanvaard wordt. Dat betekent een uitgebreid netwerk aan winkels, webwinkels en online services. De gegevens van je Transcash betaalkaart worden niet gedeeld, wat je aan de ene kant de kans geeft om anoniem aankopen te doen en aan de andere kant zorgt voor een hogere veiligheid. Twee voordelen die deze betaalkaart, waarvoor je tegoed kunt kopen bij ikwiltegoed.nl, echt wel de moeite waard maken.

De verschillende bedragen

Welk tegoed je op de prepaid kredietkaart Transcash plaatst, kun je helemaal zelf kiezen. Heb je graag kleinere bedragen, waardoor je niet over je budget kunt gaan of heb je eindelijk voldoende gespaard om die duurdere aankoop te kunnen doen? Met tegoeden voor de Transcash betaalkaarten van 20 euro en 50 euro heb je voor iedere aankoop het juiste bedrag voorhanden.

Koop nu je tegoed bij ikwiltegoed.nl

Zegt het je wel wat om veilig en anoniem je aankopen te kunnen doen en hierbij toch te kunnen genieten van het wereldwijde netwerk van Mastercard? Vraag je Transcash betaalkaart vandaag nog aan en bestel je gewenste tegoed op ikwiltegoed.nl. Liever een andere betaalkaart? Bekijk en vergelijk de verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Neosurf, PCS Mastercard of CASHlib. Er is altijd een betaalkaart te vinden die aansluit op jouw wensen. Je kan ook kiezen voor paysafecard of Flexepin. Zo zie je maar, het aanbod op Ikwiltegoed.nl is enorm uitgebreid!