Ikwiltegoed.nl

PlayStation abonnementen

PlayStation

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

 • Koop je giftcard en ontvang de code direct

 • Verzilver je code

 • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PlayStation Plus kopen bij Ikwiltegoed.nl

Een PlayStation Plus abonnement afsluiten is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Ikwiltegoed.nl. Ikwiltegoed is een officiële reseller van PlayStation en geeft 100% garantie en veiligheid bij het aanschaffen van PlayStation producten, onder andere PlayStation Plus abonnementen en PlayStation giftcards. Zo weet je zeker dat jij binnen de kortste keren weer een PS Plus abonnement hebt. 

Wat is PlayStation Plus?

PlayStation Plus is een online-abonnement van PlayStation. Een PlayStation Plus abonnement geeft spelers de toegang om online te kunnen gamen tegen elkaar! Een PlayStation Plus abonnement is tegenwoordig onmisbaar voor de fanatieke gamers. In heeft 2022 is het principe van de PlayStation Plus op de schop gegaan. Je kunt nu kiezen voor drie verschillende Playstation Plus-abonnementen: 

Wat houden de verschillende PlayStation Plus-abonnementen in? 

Met de drie nieuwe abonnementen komt PlayStation Plus aan elke type gamer. Met PlayStation Plus essential profiteer je onder meer van maandelijkse games die je online en als multiplayer kunt spelen. Daarnaast profiteer je van exclusieve kortingen, exclusieve content en kun je online multiplayer games spelen. Met PlayStation Plus Extra profiteer je daarnaast van de nieuwe gamecatalogus en Ubisoft+ Classics. Met PlayStation Plus Premium profiteer je van alle mogelijke voordelen, inclusief een catalogus met klassieke games, gratis proefversies van nieuwe games en cloudstreaming. 

Wat zijn de voordelen van PlayStation Plus?

Het grootste voordeel van PlayStation Plus abonnement is natuurlijk dat je online kunt gaan gamen. Naast dat je online kan gamen zijn er nog vele andere voordelen van een membership. Daarnaast biedt de nieuwe opzet van PlayStation Plus precies de mogelijkheden die passen bij jouw gamegedrag. Vind je het leuk om af en toe online te spelen? Dan is de PlayStation Plus Essential wellicht al wel voldoende voor jou. Ben je een echt fanatieke gamer? Dan kom je met PlayStation Plus Premium volledig aan je trekken! 

Hoe verzilver ik mijn PlayStation Plus kaart?

Nadat je een van de drie PS Plus kaarten hebt gekocht met bij Ikwiltegoed.nl, krijg je gelijk jouw PS Plus kaart binnen op de mail. Hierbij krijg je een 12-cijferige code. Dit is een identieke code die jou helpt aan je PlayStation Plus abonnement in de PlayStation Store. Volg hierna de instructies hieronder om jouw code te verzilveren. 

Code inwisselen op PS4/PS5 

 1. Start de PlayStation op

 2. log in op je account

 3. Ga naar de PlayStation Store

 4. Druk op ‘Code inlossen’

 5. Voer je 12-cijferige code in en kies ‘Doorgaan’

 6. Nu ben jij een officiële PS Plus member!

Code inwisselen via de website

 1. Start jouw toestel

 2. Open een webbrowser

 3. Ga naar de PlayStation Store website

 4. Zorg ervoor dat je ingelogd bent.

 5. Tik op je accountnaam, selecteer ‘Code inwisselen’ en vul je PS Plus code in.

Als je jouw code hebt verzilverd ben je nu eindelijk (weer) lid van PlayStation Plus en kun je gaan genieten van de vele voordelen ervan. Laat je ons nog wel even weten wat je als eerste gaat doen met je gloednieuwe PS Plus membership? Naast alle abonnementen heeft Ikwiltegoed ook veel andere gamecards. Wij van Ikwiltegoed wensen je verder alvast veel speelplezier toe!