Ikwiltegoed.nl

PlayStation Plus Extra

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PlayStation Plus Extra kopen

PlayStation Plus Extra is een premium abonnementsdienst voor PlayStation-spelers die op zoek zijn naar een verrijkte gaming-ervaring. Met dit abonnement krijg je toegang tot alle voordelen van het reguliere PlayStation Plus-abonnement, plus extra's zoals extra gratis games, exclusieve kortingen en aanbiedingen, en nog veel meer. Als je op zoek bent naar nog meer uit je PlayStation-spelervaring te halen, dan is PlayStation Plus Extra de perfecte optie voor jou. Kies voor de ultieme gaming-ervaring en ontdek het verschil van PlayStation Plus Extra.
Toch wat anders nodig nodig? Bekijk dan ook de PlayStation Plus Essential en de PlayStation Plus Premium abonnementen!

Wat is PlayStation Plus Extra?

PlayStation Plus Extra is een uitgebreid abonnement voor PlayStation-spelers die op zoek zijn naar nog meer voordelen en extra's. Het abonnement biedt alles wat het reguliere PlayStation Plus-abonnement biedt, plus extra voordelen en aanbiedingen.

PlayStation Plus Extra games

Een van de grootste voordelen van PlayStation Plus Extra is toegang tot nog meer gratis games. Elk maand krijgen leden van dit abonnement niet alleen de games die beschikbaar zijn voor het reguliere PlayStation Plus-abonnement, maar ook extra games die alleen beschikbaar zijn voor leden van PlayStation Plus Extra. Dit betekent dat je nog meer nieuwe games kunt ontdekken en spelen zonder extra kosten.

Waarom PlayStation Plus Extra hebben?

Er zijn vele redenen waarom je een PlayStation Plus Extra-abonnement moet hebben. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen:

In conclusie, als je op zoek bent naar nog meer voordelen en extra's voor je PlayStation-spelervaring, is PlayStation Plus Extra de perfecte optie voor jou. Met toegang tot online multiplayer, gratis extra games, exclusieve kortingen en cloud-opslag, zal je gaming-ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

Andere PlayStation Plus lidmaatschappen

Naast het reguliere PlayStation Plus-abonnement, zijn er ook andere abonnementen beschikbaar, waaronder PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium.

PlayStation Plus Essential

Met PlayStation Plus Essential krijg je toegang tot een scala aan functies en voordelen voor je PlayStation-spelervaring. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste functies en voordelen:

PlayStation Plus Premium

Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme gaming-ervaring, biedt PlayStation Plus Premium alle voordelen van PlayStation Plus Extra, plus nog meer extra's. Dit abonnement biedt bijvoorbeeld toegang tot nog meer games, exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen. Het is de beste optie voor degenen die alles willen uit hun PlayStation-ervaring halen.

Al deze abonnementen bieden dezelfde basisvoordelen als het reguliere PlayStation Plus-abonnement, waaronder online multiplayer, gratis maandelijkse games en cloud-opslag. Het enige verschil is de hoeveelheid extra's en voordelen die je ontvangt.

PlayStation giftcard

Daarnaast heeft Ikwiltegoed ook natuurlijk de reguliere PlayStation giftcard waarmee je aankopen kan verrichten in de PlayStation Store. Ideaal als een nieuwe game wilt kopen of in-game aankopen wil verrichten. Bekijk onze PlayStation giftcards!