Ikwiltegoed.nl

Beltegoed

Lebara

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Lebara beltegoed

Bij Ikwiltegoed bieden we een breed scala aan beltegoeden van verschillende providers, waaronder Lebara Mobile. Met Lebara Mobile beltegoed kun je voordelig bellen, sms'en en mobiele data gebruiken. Wij bieden nog veel meer beltegoed providers aan zoals KPN, T-mobile of Lycamobile. Bekijk de hele beltegoed pagina voor alle providers.

Lebara beltegoed kopen

Er zijn vier verschillende bundels beschikbaar: Lebara Mobile beltegoed 5 euro = 10 euro, Lebara Mobile beltegoed 10 euro = 20 euro, Lebara Mobile beltegoed 20 euro = 40 euro en Lebara Mobile beltegoed 30 euro = 60 euro. Bekijk de Lebara beltegoed mogelijkheden!

Met het Lebara Mobile beltegoed kun je langer gebruikmaken van je mobiele telefoon, omdat je bij aankoop van een bundel twee keer zoveel beltegoed krijgt. Hierdoor ben je voordeliger uit dan wanneer je losse belminuten, sms'jes en mobiele data koopt. Het beltegoed is 30 dagen geldig en je kunt het eenvoudig opwaarderen wanneer je tegoed bijna op is.

Maar Lebara heeft ook nog andere beltegoed mogelijkheden! Bekijk hier alle beltegoed producten van Lebara.

Wat kan je met Lebara beltegoed?

Met Lebara beltegoed kun je voordelig bellen, sms'en en mobiele data gebruiken. Je kunt het beltegoed gebruiken om te bellen naar binnen- en buitenlandse nummers, sms'jes te versturen en gebruik te maken van mobiele data. Met het beltegoed kun je ook internationaal bellen tegen voordelige tarieven. Je kunt het beltegoed eenvoudig opwaarderen wanneer je tegoed bijna op is. Het Lebara beltegoed is beschikbaar in vier verschillende bundels, waarbij je bij aankoop van een bundel twee keer zoveel beltegoed krijgt. Het beltegoed is 30 dagen geldig.

Lebara beltegoed opwaarderen

Heb je al Lebara beltegoed en wil je dit opwaarderen? Dat is heel eenvoudig. Je kunt het beltegoed opwaarderen door een speciale code in te toetsen op je mobiele telefoon. Voor Lebara beltegoed is dat 101opwaardeercode#, gevolgd door de beltoets. De opwaardeercode vind je op de Lebara-opwaardeerkaart of in de e-mail of sms die je hebt ontvangen na aankoop van het beltegoed. Na het invoeren van de code wordt het beltegoed automatisch opgewaardeerd.

Lebara beltegoed opvragen

Wil je weten hoeveel Lebara beltegoed je nog hebt? Dat is heel eenvoudig op te vragen. Je kunt het beltegoed opvragen door een speciale code in te toetsen op je mobiele telefoon. Voor Lebara beltegoed is dat *100#, gevolgd door de beltoets. Je krijgt dan een bericht met daarin het actuele saldo van je beltegoed.

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed