Ikwiltegoed.nl

Unlimited beltegoed

Lebara

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Lebara Unlimited

Bij Ikwiltegoed bieden we een breed scala aan beltegoeden van verschillende providers, waaronder Lebara Mobile. Met Lebara Mobile One beltegoed kun je voordelig bellen, sms'en en mobiele data gebruiken. Wij bieden nog veel meer beltegoed providers aan zoals KPN, T-mobile of Lycamobile. Bekijk de hele beltegoed pagina voor alle providers.

Lebara Unlimited 20 euro

Met Lebara Unlimited 20 euro beltegoed kun je onbeperkt bellen naar Lebara-nummers in Nederland en 40 andere landen. Daarnaast kun je ook 1000 belminuten gebruiken om naar andere Nederlandse nummers te bellen. Verder kun je onbeperkt sms'jes versturen binnen Nederland en 40 andere landen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens 7 GB aan mobiele data gebruiken om te internetten en e-mails te checken. De bundel is geldig voor 30 dagen en is eenvoudig te bestellen bij Ikwiltegoed.

Lebara Unlimited 30 euro

Met Lebara Unlimited 30 euro beltegoed kun je onbeperkt bellen naar Lebara-nummers in Nederland en 40 andere landen. Daarnaast kun je ook onbeperkt bellen naar andere Nederlandse nummers. Verder kun je onbeperkt sms'jes versturen binnen Nederland en 40 andere landen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens 10 GB aan mobiele data gebruiken om te internetten en e-mails te checken. De bundel is geldig voor 30 dagen en is eenvoudig te bestellen bij Ikwiltegoed.

Kortom, super handig als je opzoek bent naar een goedkoop en volledig beltegoed-pakket. Bekijk direct de Lebara Unlimited mogelijkheden!

Hoe Lebara opwaarderen?

Heb je al Lebara beltegoed en wil je dit opwaarderen? Dat is heel eenvoudig. Je kunt het beltegoed opwaarderen door een speciale code in te toetsen op je mobiele telefoon. Voor Lebara beltegoed is dat 101opwaardeercode#, gevolgd door de beltoets. De opwaardeercode vind je op de Lebara-opwaardeerkaart of in de e-mail of sms die je hebt ontvangen na aankoop van het beltegoed. Na het invoeren van de code wordt het beltegoed automatisch opgewaardeerd.

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed