Ikwiltegoed.nl

Ortel Mobile beltegoed

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Ortel Mobile beltegoed bij Ikwiltegoed opwaarderen

Ortel Mobile is een prepaid simkaart provider met een groot doel voor ogen: het wegnemen van de grenzen binnen de communicatie. Bellen met het buitenland moet gebeuren op een zo goedkoop mogelijke manier. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat is Ortel Mobile?

Aangezien Ortel Mobile de grenzen van communicatie probeert weg te nemen, is Ortel de ideale plek om beltegoed te halen als je graag wilt bellen met familie en kennissen in het buitenland. Ze hanteren namelijk veel lagere tarieven dan andere providers voor bellen met het buitenland. Bovendien maakt Ortel gebruik van het uitstekende en vertrouwde KPN netwerk, voor zowel het binnen- en het buitenland. Houd wel rekening met iets hogere kosten in het buitenland. Bij ikwiltegoed.nl bestel je snel en eenvoudig je Ortel Mobile beltegoed.

Wat biedt Ortel Mobile aan?

Het Ortel Mobile 5 euro beltegoed opwaarderen

Het Ortel Mobile 5 euro beltegoed is een goede optie als je niet veel belt of sms't. Met dit beltegoed kun je tegen een voordelig tarief bellen en sms'en. Daarnaast kun je ook mobiele data gebruiken voor bijvoorbeeld het checken van je e-mails of het browsen op het internet.

Ortel Mobile 10 euro beltegoed opwaarderen

Als je wat meer beltegoed nodig hebt, dan is het Ortel Mobile 10 euro beltegoed een betere optie. Hiermee kun je meer bellen, sms'en en mobiele data gebruiken. Dit beltegoed is ook handig als je bijvoorbeeld een lange treinreis maakt en onderweg gebruik wilt maken van internet.

Ortel Mobile 20 euro beltegoed opwaarderen

Tot slot is er het Ortel Mobile 20 euro beltegoed. Dit is de grootste bundel van allemaal en is ideaal als je veel gebruikmaakt van je mobiele telefoon. Met deze bundel kun je onbezorgd bellen, sms'en en mobiele data gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opwaarderen van je beltegoed.

Waarom zou ik Ortel Mobile beltegoed opwaarderen?

Zoek niet verder dan Ortel Mobile om jouw beltegoed te halen als je graag wilt bellen met het buitenland. Je kan al vanaf 9 cent per minuut naar een vast nummer bellen met familie in onder andere Suriname of Turkije. Bovendien krijg je bij Ortel altijd dubbel prepaid beltegoed, zo kan je dubbel zo lang bellen!

Ortel Mobile beltegoed opwaarderen via Ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw Ortel Mobile beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget. Wanneer je je gewenste bedrag voor je Ortel Mobile beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed