Ikwiltegoed.nl
  • 4,4 sterren op Trustpilot 4,4 sterren op Trustpilot
  • Direct op je scherm Direct op je scherm
  • Spaar voor korting Spaar voor korting

Ortel Mobile beltegoed

Ortel Mobile

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

Beltegoed Ortel Mobile

Ortel Mobile is een prepaid simkaart provider met een groot doel voor ogen: het wegnemen van de grenzen binnen de communicatie. Bellen met het buitenland moet gebeuren op een zo goedkoop mogelijke manier. Met hun beltegoedkaarten van 5, 10 en 20 euro, en onze directe levering, hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat je ooit nog iets mist. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat is Ortel Mobile?

Aangezien Ortel Mobile de grenzen van communicatie probeert weg te nemen, is Ortel de ideale plek om beltegoed te halen als je graag wilt bellen met familie en kennissen in het buitenland. Ze hanteren namelijk veel lagere tarieven dan andere providers voor bellen met het buitenland. Bovendien maakt Ortel gebruik van het uitstekende en vertrouwde KPN netwerk, voor zowel het binnen- en het buitenland. Houd wel rekening met iets hogere kosten in het buitenland. Bij ikwiltegoed.nl bestel je snel en eenvoudig je Ortel Mobile beltegoed.

Wat biedt Ortel Mobile aan?

Er zijn drie waardes die je kan kiezen bij Ortel Mobile: 5, 10 en 20 euro. Gebruikers van Ortel in hetzelfde land, kunnen elkaar ook onderling het eerste halfuur gratis bellen. Je betaalt dan alleen het starttarief van 29 cent. Dat komt natuurlijk prachtig overeen met hun doel om grenzen binnen de communicatie te verleggen. Nog een voordeel van Ortel is dat je altijd dubbel beltegoed krijgt. Dus, als je een kaart koopt ter waarde van 20 euro, heb je richt op 40 minuten aan beltegoed.

Waarom zou ik Ortel Mobile beltegoed gebruiken?

Zoek niet verder dan Ortel Mobile om jouw beltegoed te halen als je graag wilt bellen met het buitenland. Je kan al vanaf 9 cent per minuut naar een vast nummer bellen met familie in onder andere Suriname of Turkije. Bovendien krijg je bij Ortel altijd dubbel prepaid beltegoed, zo kan je dubbel zo lang bellen!

Ortel Mobile beltegoed kopen via ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw Ortel Mobile beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget. Wanneer je je gewenste bedrag voor je Ortel Mobile beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!