Ikwiltegoed.nl

Xbox

Xbox giftcards

Xbox Game Pass Core

Xbox Live Game Pass

Xbox Game Pass Ultimate

Call of Duty Modern Warfare

F1 2022

GTA V

Forza Horizon 5

NBA 2K23

Flight Simulator

Madden NFL 23

GTA V

Forza Horizon 5

NBA 2K23

Red Dead Redemption 2

Minecraft

Halo Infinite

Madden NFL 23

Sea of Thieves

Overige Xbox games

Overige Xbox add-ons

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Xbox tegoed kopen bij Ikwiltegoed.nl

Ikwiltegoed.nl verkoopt diverse tegoedkaarten voor gamers die gebruik maken van de Xbox. De aanschaf van deze Xbox giftcards, Live Gold abonnementen, Xbox Live Game Passes en Xbox Game Passes Ultimate is zeer eenvoudig en je ontvangt de codes die bij deze producten horen binnen een minuut na de aankoop. Zo kun je snel genieten van de leukste Xbox games, films, muziek en apps uit de Xbox Store en de Microsoft Store.

Xbox giftcards

Met een Xbox giftcard voeg je in een handomdraai tegoed toe aan je Xbox-account. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken om games te kopen of je favoriete films of muziek te streamen. Ikwiltegoed.nl heeft Xbox giftcards in diverse waardes, waardoor er altijd een giftcard is met het tegoed dat je aan je account wilt toevoegen. De Xbox giftcards zijn beschikbaar met een bedrag van 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro, 30 euro, 50 euro en 75 euro.

Bovendien is Xbox tegoed een geweldige manier om cadeaus te geven aan vrienden en familie die ook Xbox-gebruikers zijn. Je kunt een Xbox-cadeaubon kopen en deze cadeau doen aan iemand anders, zodat hij of zij zelf kan beslissen welke content hij of zij wil kopen in de Xbox Store. Bij Ikwiltegoed heb je zelfs de mogelijkheid om een giftcard cadeau te doen met een videoboodschap!

Xbox Live Gold

Leuke dingen zijn altijd nog leuker als je de ervaring met iemand kan delen. Dit geldt uiteraard ook voor gamen. Xbox biedt daarom Xbox Live Gold aan voor gamers die online met hun vrienden willen gamen. Bovendien kun je met een Xbox Live Gold abonnement elke maand gratis games downloaden en krijg je grote kortingen op Xbox-titels. De Xbox Live Gold kaarten zijn beschikbaar in verschillende varianten. Je kunt kiezen voor een Xbox Live Gold abonnement van 3 maanden (19,99 euro), 6 maanden (29,99 euro) of 12 maanden (59,99 euro).

Xbox Live Game Pass

Breid het aantal Xbox games dat je tot je beschikking hebt uit met een Xbox Live Game Pass. Gedurende je abonnement kun je genieten van meer dan 100 games die deel uitmaken van de online Game Pass-bibliotheek. Speel de onsterfelijke game-klassiekers of duik in een van de nieuwste releases. Je kunt kiezen of je de games in de Game Pass-bibliotheek op je console speelt of op de pc. Ikwiltegoed.nl verkoopt Xbox Live Game Pass kaarten voor een abonnement van 3 maanden (29,99 euro) en 6 maanden (59,99 euro).

Xbox Game Pass Ultimate

Wanneer je alles uit je game-ervaring wil halen, is de Xbox Game Pass Ultimate een must. De Xbox Game Pass Ultimate combineert de voordelen van de Xbox Live Game Pass en een Xbox Live Gold abonnement. Hierdoor heb je toegang tot Xbox Live Gold en EA Play, speel je de nieuwste games (inclusief releases) op elk platform en profiteer je van exclusieve kortingen. Je kunt kiezen: Xbox Game Pass Ultimate voor een periode van 1 maand (12,99 euro) en 3 maanden (38,99 euro).

Verhoog je game-ervaring

Kortom, Xbox tegoed is een handige en veilige manier om content te kopen in de Xbox Store, of je nu games, uitbreidingen, apps of films en TV-shows wilt kopen. Je kunt het gemakkelijk kopen, bijhouden hoeveel je uitgeeft en het zelfs cadeau doen aan vrienden en familie. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van Xbox tegoed.

Bij Ikwiltegoed.nl kun je terecht voor diverse giftcards om jouw game-beleving naar een hoger niveau te brengen. Naast de Xbox heeft Ikwiltegoed ook nog games en abonnementen voor andere consoles als PlayStation en Nintendo. Na je aankoop verschijnt de code om het tegoed of je abonnement te activeren binnen één minuut op je scherm en in de inbox van je e-mailaccount. Wacht dus niet langer en koop de giftcard die past bij jouw wensen!