Ikwiltegoed.nl
  • 4,4 sterren op Trustpilot 4,4 sterren op Trustpilot
  • Direct op je scherm Direct op je scherm
  • Spaar voor korting Spaar voor korting

Telesur beltegoed

Telesur

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

Beltegoed Telesur

Het in 1945 opgerichte telecombedrijf Telesur is al decennia lang dé provider in Suriname. Het bedrijf staat voor betrouwbaarheid en ervaring. Sinds 2008 zijn ze ook actief in Nederland. Om gemakkelijk en goedkoop naar Suriname te bellen, is Telesur de perfecte provider. Bij ons kan je terecht voor Telesur beltegoedkaarten ter waarde van 10 en 20 euro. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat biedt Telesur aan?

Gezien de connecties met Suriname, biedt Telesur de tweelandensim aan. Dit is een simkaart die je toelaat om te bellen naar Suriname voor een lager tarief dan gebruikelijk. Bellen naar Suriname kan al vanaf 10 cent per minuut, mits de andere persoon aan de lijn ook een Telesur mobiel heeft. Het starttarief is dan ook 10 cent. Verder hanteert Telesur voor bellen met andere landen ook competitieve prijzen aan. Wanneer je een tweelandensim aanschaft, krijg je een Surinaams en een Nederlands nummer. Het enige wat jou dan nog te doen staat is via ons je beltegoed opwaarderen.

Waarom zou ik Telesur gebruiken?

Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk logisch; Telesur gebruik je als je graag wilt bellen met Suriname. Bovendien kan je via ikwiltegoed.nl overal ter wereld je beltegoed voor Telesur opwaarderen. Wil je meer dan 20 euro tegoed op je balans? Dan is dat mogelijk. Je kan dan simpelweg meerdere beltegoeden via ons aanschaffen, je balans stapelt dan op. Zo kan jij weer voor een langere tijd vooruit. Wat ook handig is om te weten, wanneer jouw tegoed op is, kan je nog steeds gebeld worden. Sms’en zal wel lastig worden, daarvoor zul je dan echt bij ons tegoed moeten halen. Wanneer je tegoed op Je ontvangt waar dan ook direct je code die je op een makkelijke manier kunt omzetten in tegoed.

Telesur beltegoed kopen via ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw Telesur beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget.  Wanneer je je gewenste bedrag voor je Telesur beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!