Ikwiltegoed.nl

Telesur beltegoed

Telesur

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Telesur beltegoed bij Ikwiltegoed opwaarderen

Het in 1945 opgerichte telecombedrijf Telesur is al decennia lang dé provider in Suriname. Het bedrijf staat voor betrouwbaarheid en ervaring. Sinds 2008 zijn ze ook actief in Nederland. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat biedt Telesur aan?

Gezien de connecties met Suriname, biedt Telesur de tweelandensim aan. Dit is een simkaart die je toelaat om te bellen naar Suriname voor een lager tarief dan gebruikelijk. Bellen naar Suriname kan al vanaf 10 cent per minuut, mits de andere persoon aan de lijn ook een Telesur mobiel heeft. Het starttarief is dan ook 10 cent. Verder hanteert Telesur voor bellen met andere landen ook competitieve prijzen aan. Wanneer je een tweelandensim aanschaft, krijg je een Surinaams en een Nederlands nummer. Het enige wat jou dan nog te doen staat is via ons je beltegoed opwaarderen.

Welk soort Telesur beltegoed is er?

Telesur beltegoed 10 euro opwaarderen

Het Telesur beltegoed 10 euro is een goede optie als je niet veel gebruikmaakt van je mobiele telefoon. Hiermee kun je tegen een voordelig tarief bellen, sms'en en gebruikmaken van mobiele data. Dit beltegoed is 30 dagen geldig en je kunt het eenvoudig opwaarderen wanneer je tegoed bijna op is.

Telesur beltegoed 20 euro opwaarderen

Als je wat meer beltegoed nodig hebt, dan is het Telesur beltegoed 20 euro een betere optie. Hiermee kun je meer bellen, sms'en en mobiele data gebruiken. Dit beltegoed is ook handig als je bijvoorbeeld naar het buitenland gaat en gebruik wilt maken van internationale gesprekken en data.

Het aanschaffen van Telesur beltegoed is heel eenvoudig. Je kunt het beltegoed direct online bestellen en betalen met een van de verschillende betaalmethoden die wij aanbieden. Na de betaling ontvang je het beltegoed direct per e-mail.

Waarom zou ik Telesur opwaarderen?

Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk logisch; Telesur gebruik je als je graag wilt bellen met Suriname. Bovendien kan je via ikwiltegoed.nl overal ter wereld je beltegoed voor Telesur opwaarderen. Wil je meer dan 20 euro tegoed op je balans? Dan is dat mogelijk. Je kan dan simpelweg meerdere beltegoeden via ons aanschaffen, je balans stapelt dan op. Zo kan jij weer voor een langere tijd vooruit. Wat ook handig is om te weten, wanneer jouw tegoed op is, kan je nog steeds gebeld worden. Sms’en zal wel lastig worden, daarvoor zul je dan echt bij ons tegoed moeten halen. Wanneer je tegoed op Je ontvangt waar dan ook direct je code die je op een makkelijke manier kunt omzetten in tegoed.

Telesur beltegoed opwaarderen via ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw Telesur beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget.  Wanneer je je gewenste bedrag voor je Telesur beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed opwaarderen