Ikwiltegoed.nl
  • 4,4 sterren op Trustpilot 4,4 sterren op Trustpilot
  • Direct op je scherm Direct op je scherm
  • Spaar voor korting Spaar voor korting

L-Mobi beltegoed

Beltegoed

Jaarbundels

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

Beltegoed L-Mobi

Een wereld zonder internetten, bellen en sms’en is tegenwoordig haast niet meer voor te stellen. Gelukkig geeft L-Mobi jou de mogelijkheid om altijd up-to-date te kunnen blijven. Met hun beltegoedkaarten van 10 of 20 euro hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat je iets mist. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat is L-Mobi?

Duidelijkheid in de tarieven en wat ze aanbieden. L-Mobi heeft het allebei.  L-Mobi is een relatief nieuwe virtuele provider van belwaardes die zich richt op het zo voordelig mogelijk aanbieden van hun service. 1 MB kost 1 cent, 10 belseconden kosten 1 cent en een berichtje versturen kost 9 cent. Bovendien maakt L-Mobi gebruik van het uitstekende KPN netwerk, voor zowel het binnen- en het buitenland. Houd wel rekening met iets hogere kosten in het buitenland. Bij  ikwiltegoed.nl bestel je snel en eenvoudig L-Mobi beltegoed.

Wat biedt L-Mobi aan?

Naast de beltegoed opties van 10 en 20 euro, Biedt L-Mobi ook jaarbundels aan. Gebaseerd op de hoeveelheid die je uitgeeft, krijg je dan maandelijks een vast aantal belminuten, sms’jes en MB. Hoe hoger je de waarde van de bundel, hoe voordeliger het relatief gezien wordt. Je kan hierbij kiezen uit de tarieven: 14.95, 24.95, 44.95, 59.95 en 89.95. Via ons ontvang je bij een bestelling direct je code op je beeldscherm.

Waarom zou ik L-Mobi beltegoed gebruiken?

Naast een uitstekende service, heeft L-Mobi nog een stuk meer te bieden. Zo komen er bijvoorbeeld geen extra kosten bij je aankoop, en is je aankoop voor een onbeperkte tijd geldig. L-Mobi biedt ook jaarbundels aan. Gebaseerd op de hoeveelheid die je uitgeeft, krijg je dan maandelijks een vast aantal belminuten, sms’jes en MB. L-Mobi maakt als telefoonprovider gebruik van het KPN netwerk, een netwerk die bekend staat als betrouwbaar en stabiel. Jij krijgt dus een geweldige netwerk tegen een zeer voordelige prijs. Bovendien biedt L-Mobi geregeld promotionele acties aan, zoals extra data of belminuten.

L-Mobi beltegoed kopen via ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw L-Mobi beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget. Wanneer je je gewenste bedrag voor je L-Mobi beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!