Ikwiltegoed.nl

L-Mobi beltegoed

Beltegoed

Jaarbundels

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

L-Mobi beltegoed opwaarderen bij Ikwiltegoed

Een wereld zonder internetten, bellen en sms’en is tegenwoordig haast niet meer voor te stellen. Gelukkig geeft L-Mobi jou de mogelijkheid om altijd up-to-date te kunnen blijven. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat is L-Mobi?

Duidelijkheid in de tarieven en wat ze aanbieden. L-Mobi heeft het allebei. L-Mobi is een relatief nieuwe virtuele provider van belwaardes die zich richt op het zo voordelig mogelijk aanbieden van hun service. 1 MB kost 1 cent, 10 belseconden kosten 1 cent en een berichtje versturen kost 9 cent. Bovendien maakt L-Mobi gebruik van het uitstekende KPN netwerk, voor zowel het binnen- en het buitenland. Houd wel rekening met iets hogere kosten in het buitenland. Bij  ikwiltegoed.nl bestel je snel en eenvoudig L-Mobi beltegoed.

Welke soorten L-Mobi beltegoed zijn er?

L-Mobi standaard beltegoed opwaarderen

Het L-Mobi standaard beltegoed is ideaal als je af en toe belt of sms't. Je kunt met dit beltegoed tegen een voordelig tarief bellen, sms'en en internetten. Dit beltegoed is 12 maanden geldig en je kunt het eenvoudig opwaarderen wanneer je tegoed bijna op is.

L-Mobi jaarbundel opwaarderen

Als je echter meer belt en sms't, dan is een L-Mobi jaarbundel wellicht een betere optie voor jou. Met deze jaarbundel kun je gedurende 365 dagen onbeperkt bellen en sms'en binnen Nederland. Daarnaast krijg je bij de jaarbundel ook nog eens 5GB mobiele data. Dit is een zeer voordelige optie als je veel gebruikmaakt van je mobiele telefoon en niet telkens beltegoed wilt opwaarderen.

L-Mobi beltegoed opwaarderen via ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw L-Mobi beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget. Wanneer je je gewenste bedrag voor je L-Mobi beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed opwaarderen