Ikwiltegoed.nl
  • 4,4 sterren op Trustpilot 4,4 sterren op Trustpilot
  • Direct op je scherm Direct op je scherm
  • Spaar voor korting Spaar voor korting

GT Mobile beltegoed

GT Mobile

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

Beltegoed GT Mobile

Bellen naar het buitenland, het kan soms zó onnodig duur zijn. Gelukkig is GT Mobile de oplossing voor dit probleem. Hun doel: het allerlaagste tarief leveren aan hun klanten. Bij ons kan je terecht voor GT Mobile beltegoedkaarten ter waarde van 10 en 20 euro. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat is GT Mobile?

Als je veel naar het buitenland belt is GT Mobile de aangewezen provider om te gebruiken. Zij hanteren een tarief van 1 cent per minuut naar vaste nummers in talloze landen. Daarmee zijn ze echt het aller goedkoopst. Via ikwiltegoed.nl heb jij binnen no time je beltegoed en kan je goedkoop bellen met kennissen in het buitenland.  

Wat biedt GT Mobile aan?

GT Mobile biedt verschillende voordelige bundels aan waarmee je nog goedkoper uit bent. Zo kan je al voor 5 euro een bundel kopen waarmee je in Europa kunt bellen, en sms’en. Voor iemand die ook wilt internetten, is er een bundel ter waarde van 10 euro beschikbaar. Een bundel kan gekocht worden via het tegoed dat je bij ons hebt gekocht. een Als je de knoop hebt doorgehakt en hebt besloten om over te stappen naar GT Mobile, kan je kosteloos bij hen een nieuwe aanvragen. Zo makkelijk kan het zijn.

Waarom zou ik GT Mobile gebruiken?

Het antwoord is duidelijk, als jij goedkoop wilt bellen met het buitenland is GT Mobile de provider voor jou. Zelfs als je niet veel met het buitenland belt is GT Mobile een goede optie. GT Mobile gebruikers onderling betalen helemaal niks om te bellen. Er geldt een tarief van 9 cent per minuut voor het bellen via een andere provider. De kosten voor internet zijn 15 cent per MB. Eerlijk is eerlijk, een GT Mobile klant haalt echt het voordeel uit het internationaal bellen.

GT Mobile kopen via ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw GT Mobile beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget.  Wanneer je je gewenste bedrag voor je GT Mobile beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!