Ikwiltegoed.nl

GT Mobile beltegoed

GT Mobile

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

GT Mobile beltegoed bij Ikwiltegoed opwaarderen

Bellen naar het buitenland, het kan soms zó onnodig duur zijn. Gelukkig is GT Mobile de oplossing voor dit probleem. Hun doel: het allerlaagste tarief leveren aan hun klanten. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat is GT Mobile?

Als je veel naar het buitenland belt is GT Mobile de aangewezen provider om te gebruiken. Zij hanteren een tarief van 1 cent per minuut naar vaste nummers in talloze landen. Daarmee zijn ze echt het aller goedkoopst. Via ikwiltegoed.nl heb jij binnen no time je beltegoed en kan je goedkoop bellen met kennissen in het buitenland.  

Welk GT Mobile beltegoed is er?

Bij Ikwiltegoed kun je ook terecht voor GT Mobile beltegoed. Er zijn twee verschillende soorten GT Mobile beltegoed beschikbaar, namelijk GT Mobile beltegoed 10 euro en GT Mobile beltegoed 20 euro.

GT Mobile beltegoed 10 euro opwaarderen

Het GT Mobile beltegoed 10 euro is een goede optie als je niet veel gebruikmaakt van je mobiele telefoon. Hiermee kun je tegen een voordelig tarief bellen, sms'en en gebruikmaken van mobiele data. Dit beltegoed is 30 dagen geldig en je kunt het eenvoudig opwaarderen wanneer je tegoed bijna op is.

GT Mobile beltegoed 20 euro opwaarderen

Als je wat meer beltegoed nodig hebt, dan is het GT Mobile beltegoed 20 euro een betere optie. Hiermee kun je meer bellen, sms'en en mobiele data gebruiken. Dit beltegoed is ook handig als je bijvoorbeeld naar het buitenland gaat en gebruik wilt maken van internationale gesprekken en data.

Het aanschaffen van GT Mobile beltegoed is heel eenvoudig. Je kunt het beltegoed direct online bestellen en betalen met een van de verschillende betaalmethoden die wij aanbieden. Na de betaling ontvang je het beltegoed direct per e-mail of sms.

Waarom zou ik GT Mobile opwaarderen?

Het antwoord is duidelijk, als jij goedkoop wilt bellen met het buitenland is GT Mobile de provider voor jou. Zelfs als je niet veel met het buitenland belt is GT Mobile een goede optie. GT Mobile gebruikers onderling betalen helemaal niks om te bellen. Er geldt een tarief van 9 cent per minuut voor het bellen via een andere provider. De kosten voor internet zijn 15 cent per MB. Eerlijk is eerlijk, een GT Mobile klant haalt echt het voordeel uit het internationaal bellen.

GT Mobile opwaarderen via ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw GT Mobile beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget.  Wanneer je je gewenste bedrag voor je GT Mobile beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed opwaarderen