Ikwiltegoed.nl

Online databundels

Lebara

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Lebara databundels opwaarderen

Bij Ikwiltegoed bieden we een breed scala aan beltegoeden van verschillende providers, waaronder Lebara Mobile. Met Lebara Mobile One beltegoed kun je voordelig bellen, sms'en en mobiele data gebruiken. Wij bieden nog veel meer beltegoed providers aan zoals KPN, T-mobile of Lycamobile. Bekijk de hele beltegoed pagina voor alle providers.

Databundel Lebara opwaarderen

Er zijn vier verschillende bundels beschikbaar: Lebara Mobile databundel 5 euro, Lebara Mobile databundel 10 euro, Lebara Mobile databundel 20 euro en Lebara Mobile Online 4G databundel 15 euro. Bekijk de Lebara One beltegoed mogelijkheden!

Maar Lebara heeft ook nog andere beltegoed mogelijkheden! Bekijk hier alle beltegoed producten van Lebara.

Wat is een databundel?

Een databundel is een onderdeel van een telefoonabonnement waarmee je gebruik kunt maken van mobiele data. Hiermee kun je bijvoorbeeld internetten, e-mails versturen en apps gebruiken zonder dat je verbonden bent met een wifi-netwerk. De grootte van de databundel bepaalt hoeveel data je per maand kunt gebruiken.

Lebara databundel opwaarderen?

Heb je al Lebara beltegoed en wil je dit opwaarderen? Dat is heel eenvoudig. Je kunt het beltegoed opwaarderen door een speciale code in te toetsen op je mobiele telefoon. Voor Lebara beltegoed is dat 101opwaardeercode#, gevolgd door de beltoets. De opwaardeercode vind je op de Lebara-opwaardeerkaart of in de e-mail of sms die je hebt ontvangen na aankoop van het beltegoed. Na het invoeren van de code wordt het beltegoed automatisch opgewaardeerd.

Lebara beltegoed controleren

Wil je weten hoeveel Lebara beltegoed je nog hebt? Dat is heel eenvoudig op te vragen. Je kunt het beltegoed opvragen door een speciale code in te toetsen op je mobiele telefoon. Voor Lebara beltegoed is dat *100#, gevolgd door de beltoets. Je krijgt dan een bericht met daarin het actuele saldo van je beltegoed.

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed opwaarderen