Ikwiltegoed.nl

All-in beltegoed

Lebara

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Lebara All-in bundels

Bij Ikwiltegoed bieden we een breed scala aan beltegoeden van verschillende providers, waaronder Lebara Mobile. Met Lebara Mobile One beltegoed kun je voordelig bellen, sms'en en mobiele data gebruiken. Wij bieden nog veel meer beltegoed providers aan zoals KPN, T-mobile of Lycamobile. Bekijk de hele beltegoed pagina voor alle providers.

Lebara one beltegoed kopen

Er zijn vier verschillende bundels beschikbaar: Lebara Mobile All-in beltegoed 10 euro, Lebara Mobile All-in beltegoed 15 euro, Lebara Mobile All-in beltegoed 20 euro en Lebara Mobile All-in beltegoed 30 euro. Bekijk de Lebara One beltegoed mogelijkheden!

Maar Lebara heeft ook nog andere beltegoed mogelijkheden! Bekijk hier alle beltegoed producten van Lebara.

Lebara all in nl 10

De Lebara All-in bundel is een handige bundel waarmee je voordelig kunt bellen, sms'en en mobiele data kunt gebruiken. De bundel is beschikbaar voor slechts 10 euro en is geldig voor 30 dagen.

Met de Lebara All-in bundel kun je onbeperkt bellen naar Lebara-nummers in Nederland en 40 andere landen. Daarnaast kun je ook 150 belminuten gebruiken om naar andere Nederlandse nummers te bellen. Verder kun je onbeperkt sms'jes versturen binnen Nederland en 40 andere landen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens 2 GB aan mobiele data gebruiken om te internetten en e-mails te checken.

De Lebara All-in bundel is eenvoudig te bestellen en te activeren. Je kunt het beltegoed direct online kopen bij Ikwiltegoed en betalen met een van de verschillende betaalmethoden die wij aanbieden. Na de betaling ontvang je de activatiecode per e-mail of sms. Om de bundel te activeren, hoef je alleen maar de activatiecode in te voeren op je mobiele telefoon. Daarna kun je meteen gebruikmaken van de bundel.

Wat kan je met Lebara beltegoed?

Met Lebara One beltegoed kun je voordelig bellen naar binnen- en buitenlandse nummers, sms'jes versturen en gebruikmaken van mobiele data. Het beltegoed is beschikbaar in verschillende bundels en is geldig voor een bepaalde periode, afhankelijk van de bundel die je kiest. Je kunt het Lebara One beltegoed eenvoudig opwaarderen wanneer je tegoed bijna op is. Daarnaast biedt Lebara One ook voordelige tarieven voor internationaal bellen en mobiel internetgebruik in het buitenland. Je kunt het beltegoed direct online kopen bij Ikwiltegoed en betalen met een van de verschillende betaalmethoden die wij aanbieden.

Hoe Lebara opwaarderen?

Heb je al Lebara beltegoed en wil je dit opwaarderen? Dat is heel eenvoudig. Je kunt het beltegoed opwaarderen door een speciale code in te toetsen op je mobiele telefoon. Voor Lebara beltegoed is dat 101opwaardeercode#, gevolgd door de beltoets. De opwaardeercode vind je op de Lebara-opwaardeerkaart of in de e-mail of sms die je hebt ontvangen na aankoop van het beltegoed. Na het invoeren van de code wordt het beltegoed automatisch opgewaardeerd.

Lebara beltegoed zien

Wil je weten hoeveel Lebara beltegoed je nog hebt? Dat is heel eenvoudig op te vragen. Je kunt het beltegoed opvragen door een speciale code in te toetsen op je mobiele telefoon. Voor Lebara beltegoed is dat *100#, gevolgd door de beltoets. Je krijgt dan een bericht met daarin het actuele saldo van je beltegoed.

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed