Ikwiltegoed.nl

Riot Games

League of Legends

Valorant

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Riot Games, de ontwikkelaar van twee populaire games

Riot Games is een game-ontwikkelaar en uitgever die in 2006 is opgericht in Los Angeles. Het bedrijf is vooral bekend vanwege zijn twee populaire games: League of Legends en Valorant. In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze games en wat ze zo bijzonder maakt.

League of Legends - een multiplayer online battle arena game

League of Legends, ook wel bekend als LoL, is een multiplayer online battle arena game die voor het eerst werd uitgebracht in 2009. Het spel is gratis te spelen en is beschikbaar op de pc en Mac. Het doel van het spel is om de basis van de tegenstander te vernietigen, terwijl je samenwerkt met een team van spelers die elk een uniek personage besturen, ook wel een 'champion' genoemd.

League of Legends biedt spelers de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 150 champions, elk met hun eigen unieke vaardigheden en speelstijlen. Het spel heeft een actieve gemeenschap van spelers en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe content, zoals champions, skins en in-game events.

Opzoek naar League of Legends tegoed, zodat je ingame aankopen kunt verrichten? Bekijk dan hier al het League of Legends tegoed!

Valorant - een first-person shooter game

Valorant is Riot Games' nieuwste game en werd uitgebracht in 2020. Het is een free-to-play first-person shooter game die beschikbaar is op pc. Het spel is ontworpen als een competitieve shooter, waarbij twee teams van vijf spelers tegen elkaar strijden om doelstellingen te bereiken. Spelers kunnen kiezen uit verschillende 'agents', elk met hun eigen unieke vaardigheden en speelstijlen.

Een van de unieke aspecten van Valorant is het gebruik van 'abilities' in combinatie met de gebruikelijke first-person shooter mechanics. Dit geeft spelers de mogelijkheid om strategisch te spelen en hun vaardigheden te gebruiken om de tegenstander te slim af te zijn.

Op zoek naar Valorant tegoed, zodat je ingame aankopen kunt verrichten? Bekijk dan hier al het Valorant tegoed!

Welke consoles ondersteunen deze spellen?

League of Legends is momenteel alleen beschikbaar op de pc en Mac. Valorant is ook alleen speelbaar op de pc. Beide spellen zijn gratis te downloaden en te spelen, maar bieden spelers de mogelijkheid om in-game aankopen te doen om hun ervaring te verbeteren.