Ikwiltegoed.nl

Origin

Origin

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Origin giftcard

De Origin giftcard is een cadeau-optie die populair is onder gamers. De giftcard kan worden gebruikt om spellen te kopen of te downloaden van de website van Electronic Arts, één van de grootste uitgevers van videospelletjes ter wereld. Bij Ikwiltegoed.nl kan de giftcard worden aangeschaft in twee waarden: 15 euro of 25 euro. Bekijk direct de Oirgin giftcards!

Wat is Origin?

Origin is een digitaal platform voor games, ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Electronic Arts (EA). Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om EA-games te downloaden, te kopen en te spelen op hun pc of Mac. Het platform heeft een uitgebreide bibliotheek van games, waaronder populaire titels als The Sims, FIFA, Battlefield en Star Wars. Origin heeft ook sociale functies, zoals het toevoegen van vrienden en het delen van prestaties. Daarnaast biedt het platform ook toegang tot exclusieve content, zoals demo's en uitbreidingen voor games. Gebruikers kunnen betalen voor games en uitbreidingen met een creditcard, PayPal of een Origin-giftcard. Origin biedt ook de mogelijkheid om games te spelen via een abonnementsservice genaamd EA Play.

Voordelen van de Origin giftcard

De Origin giftcard geeft toegang tot een ruime selectie van spellen, van populaire franchises zoals FIFA, Battlefield en The Sims tot indie-titels. Het bestellen van de giftcard is snel en eenvoudig. Na aankoop ontvangt de koper direct een code per e-mail, zodat de giftcard meteen kan worden gebruikt zonder te wachten op bezorging per post. Bovendien biedt Ikwiltegoed.nl een spaarsysteem waarmee klanten punten kunnen verzamelen die kunnen worden ingewisseld voor korting op toekomstige aankopen. Bekijk de Origin giftcards!

Origin giftcard als cadeau

Met de Origin giftcard kun je games en uitbreidingen kopen op het digitale platform van Electronic Arts. Het is een leuk cadeau voor gamers die houden van populaire titels zoals The Sims, FIFA en Battlefield. Bij Ikwiltegoed kun je de Origin giftcard eenvoudig bestellen en betalen met een van de verschillende betaalmethoden. Maar wat als je de giftcard cadeau wilt geven? Geen probleem! Bij Ikwiltegoed kun je de giftcard cadeau doen via de 'Geef een giftcard cadeau' mogelijkheid. Hiermee kun je de giftcard als cadeau versturen naar iemand anders via e-mail of post. Zo geef je een leuk cadeau aan een vriend, familielid of collega die houdt van gamen.

Koop nu je Origin giftcard

In samenvatting is de Origin giftcard een populair cadeau onder gamers, met de keuze uit twee waarden bij Ikwiltegoed.nl. Het biedt toegang tot een ruim aanbod van spellen en is snel en eenvoudig te bestellen met directe levering van de code per e-mail. Bovendien biedt Ikwiltegoed.nl een spaarsysteem waarmee klanten korting kunnen verdienen op toekomstige aankopen. Al met al is de Origin giftcard een geweldig cadeau voor elke gamer.

Opzoek naar ander game-tegoed? Niet getreurd! Ikwiltegoed heeft talloze andere giftcards waardoor er altijd wat tussen zit voor jou. Bekijk daarom direct alle andere giftcards en geniet van de extra game-ervaring.