Ikwiltegoed.nl

Shopping cadeaukaarten

Shopping

Thuisbezorgd Cadeaukaarten

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

De shopping cadeaukaarten bij Ikwiltegoed

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, jubileum, of gewoon om iemand te verrassen? Zoek niet verder! Ikwiltegoed biedt een uitgebreid assortiment aan shopping cadeau kaarten die geschikt zijn voor elke gelegenheid. In dit artikel bespreken we welke cadeau kaarten je bij Ikwiltegoed kunt kopen en hoe je deze gemakkelijk kunt inwisselen. Neem ook eens een kijkje bij de andere cadeaukaarten. Wie weet zit er wat leuks tussen!

Wat is een shopping cadeaukaart?

Een shopping cadeaukaart is een soort cadeaukaart die kan worden gebruikt om artikelen te kopen bij specifieke winkels of winkelketens. Het werkt op dezelfde manier als een gift card, waarbij de waarde van de kaart wordt verminderd naarmate het wordt uitgegeven. De kaart is meestal voorzien van een uniek nummer en een barcode, en de houder van de kaart kan de kaart inleveren bij de kassa van de winkel om de aankoop te betalen. Sommige shopping cadeaukaarten zijn alleen geldig bij bepaalde winkels of winkelketens, terwijl andere kaarten universeel zijn en bij elke winkel kunnen worden gebruikt die accepteert. Shopping cadeaukaarten zijn een populaire optie voor cadeaus, omdat ze de ontvanger de vrijheid geven om iets te kopen wat ze echt willen.

De shopping cadeaukaart geef je ook

Welke soorten shopping cadeaukaarten zijn er?

Bij Ikwiltegoed kun je terecht voor een breed aanbod aan shopping cadeaukaarten. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of voor iemand anders, bij Ikwiltegoed vind je zeker wat je zoekt. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende shopping cadeaukaarten die te koop zijn bij Ikwiltegoed:

Only for Men Giftcard: Deze giftcard is speciaal ontworpen voor mannen en is geldig bij Only for Men. Hier vind je alles wat een man nodig heeft, van kleding tot accessoires.

Lucardi Giftcard: De Lucardi Giftcard is een cadeaukaart voor de juwelier. Hiermee kun je terecht bij de winkels van Lucardi voor een ruim aanbod aan sieraden, horloges en accessoires.

Gamma Giftcard: De Gamma Giftcard is een cadeaukaart voor de doe-het-zelf-winkel. Hiermee kun je terecht bij de winkels van Gamma voor alles wat je nodig hebt voor je klussen en projecten in en om het huis.

Lush Giftcard: De Lush Giftcard is een cadeaukaart voor de verzorgingswinkel. Hiermee kun je terecht bij de winkels van Lush voor een ruim aanbod aan verzorgingsproducten, zoals badproducten, verzorgingsproducten en cosmetica.

Beauty Cadeaukaart: De Beauty Cadeaukaart is een cadeaukaart voor de beautywinkel. Hiermee kun je terecht bij de winkels voor alles op het gebied van beauty, zoals make-up, verzorgingsproducten en parfum.

Kids Cadeaukaart: De Kids Cadeaukaart is een cadeaukaart speciaal voor kinderen. Hiermee kun je terecht bij de winkels voor alles wat kinderen nodig hebben, van speelgoed tot kleding.

Fashion Cadeaukaart: De Fashion Cadeaukaart is een cadeaukaart voor de mode-liefhebber. Hiermee kun je terecht bij de winkels voor alles op het gebied van mode, van kleding tot accessoires.

Voordelen van een shopping cadeaukaart

Bij Ikwiltegoed kun je genieten van een uniek spaarsysteem. Elke aankoop die je doet, levert je kortingspunten op. Hoe groter de waarde van de aankoop, hoe meer kortingspunten je verzamelt. Deze punten kun je vervolgens inzetten bij je volgende aankoop, waardoor je geniet van korting. Het werkt als volgt: stel dat je bijvoorbeeld een shopping cadeaukaart van 20 euro koopt en dankzij je eerdere aankopen heb je 400 spaarpunten verzameld. In plaats van 20 euro, betaal je slechts 16 euro! Dat is nog eens voordeel halen uit je aankopen! Dit geldt voor alle soorten giftcards, beltegoedkaarten en cadeaukaarten, met uitzondering van betaalkaarten. Door slim te sparen met kortingspunten, bespaar je flink op je aankopen bij Ikwiltegoed.

Bekijk ook andere cadeaukaarten