Ikwiltegoed.nl

One beltegoed

Lebara

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Lebara One beltegoed

Bij Ikwiltegoed bieden we een breed scala aan beltegoeden van verschillende providers, waaronder Lebara Mobile. Met Lebara Mobile One beltegoed kun je voordelig bellen, sms'en en mobiele data gebruiken. Wij bieden nog veel meer beltegoed providers aan zoals KPN, T-mobile of Lycamobile. Bekijk de hele beltegoed pagina voor alle providers.

Lebara one beltegoed kopen

Er zijn vier verschillende bundels beschikbaar: Lebara Mobile one beltegoed 10 euro, Lebara Mobile one beltegoed 15 euro, Lebara Mobile one beltegoed 20 euro en Lebara Mobile one beltegoed 30 euro. Bekijk de Lebara One beltegoed mogelijkheden!

Maar Lebara heeft ook nog andere beltegoed mogelijkheden! Bekijk hier alle beltegoed producten van Lebara.

Wat kan je met Lebara beltegoed?

Met Lebara One beltegoed kun je voordelig bellen naar binnen- en buitenlandse nummers, sms'jes versturen en gebruikmaken van mobiele data. Het beltegoed is beschikbaar in verschillende bundels en is geldig voor een bepaalde periode, afhankelijk van de bundel die je kiest. Je kunt het Lebara One beltegoed eenvoudig opwaarderen wanneer je tegoed bijna op is. Daarnaast biedt Lebara One ook voordelige tarieven voor internationaal bellen en mobiel internetgebruik in het buitenland. Je kunt het beltegoed direct online kopen bij Ikwiltegoed en betalen met een van de verschillende betaalmethoden die wij aanbieden.

Hoe Lebara opwaarderen?

Heb je al Lebara beltegoed en wil je dit opwaarderen? Dat is heel eenvoudig. Je kunt het beltegoed opwaarderen door een speciale code in te toetsen op je mobiele telefoon. Voor Lebara beltegoed is dat 101opwaardeercode#, gevolgd door de beltoets. De opwaardeercode vind je op de Lebara-opwaardeerkaart of in de e-mail of sms die je hebt ontvangen na aankoop van het beltegoed. Na het invoeren van de code wordt het beltegoed automatisch opgewaardeerd.

Lebara beltegoed zien

Wil je weten hoeveel Lebara beltegoed je nog hebt? Dat is heel eenvoudig op te vragen. Je kunt het beltegoed opvragen door een speciale code in te toetsen op je mobiele telefoon. Voor Lebara beltegoed is dat *100#, gevolgd door de beltoets. Je krijgt dan een bericht met daarin het actuele saldo van je beltegoed.

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed