Ikwiltegoed.nl

League of Legends

Riot Games

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Haal je League of Legends giftcard bij Ikwiltegoed

Oké, denk eens goed na. Wat is de populairste Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) van dit moment? Juist, League of Legends. Door het uitbrengen van deze succesvolle game is Riot Games immens groot geworden. Het bedrijf heeft inmiddels nog een game uitgebracht: Valorant. De spellen verschillen enorm van elkaar, maar er zijn ook gelijkenissen. De voornaamste is dat het mogelijk is om in-game aankopen te doen. Dit doe je eenvoudig en snel met een League of Legends giftcard die wij aanbieden op Ikwiltegoed.nl! Ga je voor 10 euro tegoed of pak je het gelijk groot aan met een giftcard van 20 euro?

Wat kun je met League of Legends tegoed?

In League of Legends kun je verschillende items vrijspelen. Denk hierbij aan bepaalde Champions, outfits of andere toevoegingen. Je kunt dit op twee manieren vrijspelen. De eerste manier is het verzamelen van Blue Essence. Deze kun je verzamelen door simpelweg te spelen en levels omhoog te gaan. Maar ja, dat kost tijd. En tijd is geld. Zo snel mogelijk alle extra mogelijkheden vrijspelen? Dat kan met League of Legends tegoed. Je tegoed, dat je uiteraard bij Ikwiltegoed.nl gehaald hebt, kun je eenvoudig inwisselen voor de zogenaamde Riot Points. 

Ook in Valorant is het League of Legends tegoed te gebruiken! Wel zo handig, toch? Je kunt er wederom voor kiezen om volop te gaan spelen en zo aanvullende items vrij te spelen. Dit doe je met Radianite Points. Maar ja, tijd is en blijft geld. Daarom bestaan er ook Valorant Points. Deze schaf je eenvoudig aan met League of Legends tegoed. 

Snel en eenvoudig je tegoed voor games van Riot

Wil jij zo snel mogelijk Riot Points of Valorant Points toevoegen aan je account? Snappen we. Met de razendsnelle leverservice van Ikwiltegoed is dit geen enkel probleem. Je legt je gewenste hoeveelheid League of Legends tegoed in je winkelmand, rekent af met een van de beschikbare betaalmethoden en ontvangt de code vrijwel direct op je beeldscherm en in de mail! Daarnaast ontvang je 5 tegoedpunten als je gaat voor 10 euro League of Legends tegoed en maar liefst 10 tegoedpunten als je gaat voor 20 euro! Met deze tegoedpunten krijg je korting op je volgende bestelling, ideaal toch?

Wil je liever een andere giftcard?

Ben je toch niet zo’n liefhebber van League of Legends? Helaas. Maar niet getreurd, op Ikwiltegoed.nl zijn nog veel meer giftcards die misschien bij jou passen. Denk aan de giftcards voor PlayStation of Xbox. Meer een Nintendo-gamer? Geen enkel probleem. Check snel onze Nintendo giftcards, abonnementen, add-ons of games!