Ikwiltegoed.nl

Overig beltegoed

L-Mobi beltegoed

Ortel Mobile beltegoed

GT Mobile beltegoed

Telesur beltegoed

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

 • Koop je giftcard en ontvang de code direct

 • Verzilver je code

 • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Beltegoed kopen

Bij Ikwiltegoed vind je een breed aanbod van beltegoedkaarten voor diverse mobiele providers. Naast de bekende providers zoals: Lebara, Lyca, KPN en T-Mobile, bieden wij ook beltegoedkaarten voor minder bekende providers, zoals L-mobi, Ortel Mobile, GT Mobile en Telesur.

Met de beltegoed kaarten van L-mobi, Ortel Mobile, GT Mobile en Telesur kun je gemakkelijk en snel je mobiele beltegoed opwaarderen. Of je nu op zoek bent naar meer data, extra belminuten of een combinatie van beide, bij Ikwiltegoed vind je altijd een geschikte beltegoedkaart.

Onze beltegoed kaarten zijn eenvoudig te bestellen en direct op te waarderen. Bovendien profiteer je bij elke aankoop van ons unieke spaarsysteem, waarmee je korting kunt verdienen op je volgende aankoop. Bekijk al het beltegoed aanbod!

Wat zijn de voordelen van beltegoed prepaidkaarten?

Beltegoed prepaidkaarten bieden een aantal belangrijke voordelen:

 1. Flexibiliteit: Met een beltegoed prepaidkaart kun je precies het beltegoed opwaarderen dat je nodig hebt, zonder verplichtingen of contracten.

 2. Kostenbeheersing: Omdat je alleen betaalt voor het beltegoed dat je opwaardeert, kun je beter de kosten voor je mobiele telefoon beheersen.

 3. Geen vervelende verrassingen: Met een beltegoed prepaidkaart kun je niet meer uitgeven dan het opgewaardeerde beltegoed, waardoor je niet voor vervelende verrassingen komt te staan aan het einde van de maand.

 4. Geen verplichte verlenging: In tegenstelling tot traditionele mobiele abonnementen, zijn er bij beltegoed prepaidkaarten geen verplichte verlengingstermijnen of automatische verlenging.

 5. Gemakkelijk te gebruiken: Beltegoed prepaidkaarten zijn gemakkelijk te gebruiken en op te waarderen, waardoor je altijd de controle hebt over je beltegoed.

 6. Beschikbaarheid: Beltegoed prepaidkaarten zijn overal verkrijgbaar, waardoor je altijd op elk moment beltegoed kunt opwaarderen.

Hoe verzilver je een beltegoed kaart?

Er zijn verschillende manieren om een beltegoedkaart te verzilveren, afhankelijk van de provider en het type kaart. Hieronder vind je een algemene beschrijving van de meest voorkomende methoden:

 1. Opwaarderen via de provider: Veel providers bieden de mogelijkheid om beltegoed online op te waarderen via hun website of mobiele app. Hierbij dien je het nummer van de beltegoedkaart en een bedrag te selecteren, en vervolgens kun je via een betaalmethode het beltegoed opwaarderen.

 2. Opwaarderen via een verkooppunt: Beltegoedkaarten zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, waaronder supermarkten, tabakswinkels en telefoonwinkels. Bij deze verkooppunten kun je het beltegoed direct opwaarderen door de kaart te kopen en deze vervolgens te gebruiken.

 3. Opwaarderen via sms: Sommige providers bieden de mogelijkheid om beltegoed op te waarderen via sms. Hierbij stuur je een sms naar een specifiek nummer met de code van de beltegoedkaart en een bedrag, en wordt het beltegoed direct op je telefoon geactiveerd.

Ongeacht de manier waarop je het beltegoed opwaardeert, is het belangrijk om te controleren of het beltegoed correct is opgewaardeerd. Dit kun je doen door een gratis tekstbericht naar je provider te sturen of door in te loggen op je account via de website of mobiele app van je provider.

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed