Ikwiltegoed.nl

PlayStation Plus Premium

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PlayStation Plus Premium kopen

Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme gaming-ervaring, is er PlayStation Plus Premium. Dit premium abonnement biedt alles wat het reguliere PlayStation Plus-abonnement en PlayStation Plus Extra bieden, plus nog veel meer extra's en voordelen. Toch wat anders nodig nodig? Bekijk dan ook de PlayStation Plus Essential en de PlayStation Plus Extra abonnementen!

PlayStation Plus Premium games

Een van de grootste voordelen van PlayStation Plus Premium is toegang tot nog meer gratis games dan het reguliere PlayStation Plus-abonnement of PlayStation Plus Extra. Elke maand krijgen leden van dit abonnement niet alleen de games die beschikbaar zijn voor het reguliere PlayStation Plus-abonnement of PlayStation Plus Extra, maar ook extra games die alleen beschikbaar zijn voor leden van PlayStation Plus Premium. Dit betekent dat je nog meer nieuwe games kunt ontdekken en spelen zonder extra kosten.

Waarom PlayStation Plus Premium hebben?

Er zijn vele redenen waarom je een PlayStation Plus Premium-abonnement moet hebben. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen:

In conclusie, als je op zoek bent naar de ultieme gaming-ervaring, is PlayStation Plus Premium de perfecte optie voor jou. Met toegang tot online multiplayer, nog meer gratis games, exclusieve kortingen, speciale aanbiedingen en cloud-opslag, zal je gaming-ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

Andere PlayStation Plus lidmaatschappen

Naast het reguliere PlayStation Plus-abonnement, zijn er ook andere abonnementen beschikbaar, waaronder PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium.

PlayStation Plus Essential

Met PlayStation Plus Essential krijg je toegang tot een scala aan functies en voordelen voor je PlayStation-spelervaring. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste functies en voordelen:

PlayStation Plus Extra

Met PlayStation Plus Extra geniet je van alle voordelen van het reguliere PlayStation Plus-abonnement, plus extra voordelen. Dit abonnement biedt bijvoorbeeld toegang tot extra games en exclusieve kortingen op nog meer games en content. Het is de perfecte optie voor degenen die nog meer waar voor hun geld willen krijgen.

Al deze abonnementen bieden dezelfde basisvoordelen als het reguliere PlayStation Plus-abonnement, waaronder online multiplayer, gratis maandelijkse games en cloud-opslag. Het enige verschil is de hoeveelheid extra's en voordelen die je ontvangt.

PlayStation giftcard

Daarnaast heeft Ikwiltegoed ook natuurlijk de reguliere PlayStation giftcard waarmee je aankopen kan verrichten in de PlayStation Store. Ideaal als een nieuwe game wilt kopen of in-game aankopen wil verrichten. Bekijk onze PlayStation giftcards!