Ikwiltegoed.nl

Pathé Thuis cadeaukaarten

Pathé Thuis

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Pathé Thuis giftcard

Maak van je woonkamer een thuisbioscoop dankzij de Pathé giftcard! Pathé kennen we natuurlijk allemaal van de bioscopen met het bekende haantje die heel Nederland geel doet kleuren. Maar in 2011 werden we getrakteerd op Pathé Thuis, een online streamingdienst waarmee je de nieuwste films als eerste in je eigen thuisbioscoop kan zien. Bestel nu de Pathé Thuis giftcard en kijk de nieuwste films direct uit de bioscoop! Liever een andere cadeaukaart? Google Play, Microsoft, Spotify, Twitch, shopping en belevenissen cadeaukaarten scoor je eenvoudig op onze website!

De grootste blockbusters op Pathé Thuis

Met Pathé Thuis kijk je de beste films lekker thuis op je eigen scherm. Van de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films: jij ziet ze als allereerste! Iedere week worden de nieuwste films toegevoegd aan het account zodat je nooit verlegen hoeft te zitten om een goede film. 

Betaal voor wat je ook écht kijkt met Pathé Thuis 

Met de Pathé thuis giftcard koop je tegoed die je alleen spendeert aan de films die jij wilt zien! Je zit dus niet vast aan een abonnement, maar je kijkt alleen die absolute topfilms uit jouw eigen toplijst. Anders dan bijvoorbeeld het verdienmodel van Netflix. Wel zo eerlijk, als je het ons vraagt. En daarnaast is het aanbod op Pathé Thuis ook vaak nieuwer dan op Netflix, dus waarom niet eens een keertje de Pathé Thuis giftcard proberen? Zoek je nog een leuk en origineel cadeau voor een goede vriend, vader, moeder of collega? Denk dan ook eens aan de Pathé giftcard! Zo geef je een uniek cadeau en iedereen wordt toch blij van een goede film? 

Pathe Thuis giftcard gebruiken

De Pathe Thuis giftcard bestellen doe je eenvoudig en makkelijk online bij ikwiltegoed.nl! Je hebt keuze uit kaarten die goed zijn voor 1 film, 2 films of zelfs 4 films. Zodra je de betaling voltooid hebt ontvang je direct een mail met de code die je kunt inwisselen bij Pathé. Om het jou nog makkelijker te maken hebben we de stappen om de Pathé thuis gifcard te gebruiken hieronder opgesomd: 

  1. Ga naar de kadopagina van Pathé thuis en klik vervolgens op ‘Code inwisselen’. 

  2. Log in of maak een gratis account aan.

  3. Voer de code in die je van ons hebt ontvangen en klik op ‘Code inwisselen’. 

  4. Voer de pincode in (deze staat onder de kraslaag) en klik weer op ‘Code inwisselen’.

  5. Kies het bedrag wat je op je account wilt zetten. 

  6. Bevestig de transactie en wij wensen je heel veel kijk plezier!

Waar je ook bent: Pathé Thuis kan altijd

Wist je dat je Pathé Thuis ook kunt streamen vanaf je laptop/PC, Smart TV, mobiel of tablet! Zo kun je echt overal genieten van de nieuwste films. Bijvoorbeeld als je onderweg bent met de trein of wanneer je aan het wachten bent waar dan ook! Wacht daarom niet langer en bestel direct jouw Pathé giftcard! 

Stop reading, start watching

Natuurlijk ben je hier niet om nóg meer informatie over de Pathé Thuis giftcard te lezen. Je bent hier omdat je op het puntje van je stoel de nieuwste films wilt zien. Dus kies je Pathé Thuis tegoed en ga er lekker voor zitten.