Welkom bezoeker

Korting bij elke bestelling!
Direct geleverd!
Klanten geven ons een 9.5!

Blizzard Entertainment

Houd je van gamen, dan ken je Blizzard Entertainment, zo simpel is het. De Amerikaanse developer bracht vreugde in ons leven met games als Warcraft (dat inmiddels is uitgegroeid tot een echte franchise), Hearthstone en Diablo, maar de meeste bekende is toch wel Overwatch: een multiplayer first-person shooter waarin twee teams van Heroes elkaar het leven zuur maken.

Blizzerd Entertainment investeert graag in haar fans

De sinds 1991 bestaande developer is een autoriteit op het gebied van MMO, dat hebben ze inmiddels wel bewezen. Blizzard Entertainment zet al sinds de early years in op een bijzonder intense gaming ervaring. Maar de hoeksteen van Blizzard Entertainment is altijd gericht op diepgang. Dat blijkt uit de vele uitbreidingspakketten van World of Warcraft (1994) en Diablo (1996). Deze strategie is al jaren goed voor een sterke basis trouwe fans die telkens halsreikend uitkijken naar nieuwe uitbreidingen. Blizzard investeert graag in haar trouwe groep fans. Gelukkig maar.

De online ervaring van Blizzard’s games

Blizzard ontwikkelt games voor verschillende platforms. Ze ontwikkelen vette games voor Playstation en Xbox, maar de meeste games richten zicht toch op Windows en OS X.

De online gaming ervaring van Blizzard is enorm. Want met een Blizzard giftcard kan je alle kanten uit. Wil je World Of Warcraft tokens? Geen probleem! Het nieuwste uitbreidingspakket van Diablo III? Eitje. In-game content voor Hearthstone? Tuurlijk. Waar ga jij je Blizzard giftcard voor gebruiken?

Stop reading, start gaming met een Blizzard giftcard

Maar je bent hier natuurlijk niet om nóg meer informatie over Blizzard te lezen. Je bent hier omdat je wilt gamen. Je wilt spelen: je wilt het zelf ervaren. Dus kies je Blizzard giftcard en start gaming!