Welkom bezoeker

Korting bij elke bestelling!
Direct geleverd!
Klanten geven ons een 9.5!

Nintendo abonnementen


games

Speel met al je favoriete Nintendo helden

Nintendo grijpt al meer dan een eeuw (!) de verbeelding van de meest fanatieke gamers uit alle windstreken. Daarmee is het waarschijnlijk het oudste platform ter wereld en dat is best bijzonder. Oké, Nintendo heeft misschien niet altijd gaming consoles geproduceerd maar tijdens al die jaren heeft het bedrijf misschien wel het meest karakteristieke bedrijf uit de gaming wereld opgebouwd.

Nintendo exclusives: games exclusief voor Nintendo

Mario & Luigi, Zelda, Animal Crossing en Pokémon: wie is er niet groot mee geworden? Deze populaire karakters zijn de afgelopen decennia zoveel meer geworden dan karakters uit populaire Nintendo games. Voor velen hebben de vrolijke characters een grotere impact gehad. 

Nintendo gaming consoles

Ook heeft Nintendo een veelzijdig repertoire opgebouwd als het op de consoles an sich aankomt. Waar Playstation en Xbox zich veelal leken te beroepen op het gezegd “Never change a winning team” en de consoles er in grote lijnen hetzelfde uitzien, ontwikkelt Nintendo steeds haar arsenaal. En met groot succes, mogen we wel zeggen want elke console wordt met veel bewondering door de wereld aanschouwd. Nintendo vindt gaming een ervaring die zich niet alleen op het scherm afspeelt maar ook ervoor. Deze gedachten stonden aan de wieg van bijvoorbeeld de Nintendo Wii en de Switch: ze veranderde het gaming landschap voorgoed.

Stop reading, start gaming

Maar je bent hier natuurlijk niet om nóg meer informatie over Nintendo te lezen. Je bent hier omdat je wilt gamen. Je wilt aan de slag: je wilt het zelf ervaren. Dus kies je Nintendo cadeaukaart, en start gaming!