Welkom bezoeker

Korting bij elke bestelling!
Direct geleverd!
Klanten geven ons een 9.5!

Xbox gamers: get ready

Xbox heeft een levendige community; volgens sommige zelfs de grootste ter wereld. En dat is niet gek. De console brengt al jarenlang plezier, hoop, uitzicht en verbondenheid in het leven van duizenden gamers over de hele wereld. En adrenaline, natuurlijk. Dat misschien nog wel het meest. Dus, gamers: get ready for a life changing experience.

De nieuwste Xbox: de Series X en Series S

Na jaren wachten zijn de nieuwste consoles van Microsoft eindelijk daar: De Xbox Series X en de Xbox Series S. De eerstgenoemde, de Xbox Series X, is razendsnel en muisstil. De krachtige hardware zorgt voor minder laadtijd en zorgt daarnaast voor een verbetering van de visuele mogelijkheden en spelprestaties. De Xbox Series S is een kleinere, goedkopere console dan de X. Deze console levert wat in op grafische gebied, maar qua snelheid is hij bijna hetzelfde!
Goed nieuws: onze Xbox cadeaukaarten zijn geschikt voor beide consoles: de Xbox Series X en Xbox Series S! Een aparte Xbox Series X|S komt er dus niet, want de Xbox gift card codes werken op alle Xbox consoles

Xbox exclusives, games voor de Xbox

Net als elke console, heeft ook de Xbox een indrukwekkend arsenaal Xbox exclusives: games die speciaal voor de trouwe groep Xbox-gamers werden uitgebracht. Gears 5, Forza Motorsport 7 en Halo 5: Guardians, bijvoorbeeld. Door de ervaringen die deze games tot leven brachten, wist Xbox velen duizenden gamers te transformeren tot trouwe volgers. En terecht.
Online gamen op de Xbox doe je via een Xbox Live Gold abonnement, verkrijgbaar van 3, 6 tot 12 maanden. Met de Xbox Giftcard koop je snel en eenvoudig onder meer meeslepende games, duizenden films en je favoriete muziek. Wil je liever alles (wat we ons heel goed kunnen voorstellen), kies dan voor de Xbox Game Pass Ultimate: een onvergetelijke ervaring staat je te wachten.

Stop reading, start gaming

Maar je bent hier natuurlijk niet om nóg meer informatie over de Xbox te lezen. Je bent hier omdat je wilt gamen. Je wilt aan de slag: je wilt het zelf ervaren. Dus kies je Xbox cadeaukaart, en start gaming!