Ikwiltegoed.nl
  • Direct op je scherm
  • 4,5 sterren op Trustpilot
  • Spaar voor korting

Nintendo add-ons

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

Add-ons voor Nintendo koop je bij ikwiltegoed

Wil jij jouw Nintendo game-ervaring naar een nóg hoger niveau tillen? Dan is dat via ikwiltegoed mogelijk. Wij bieden namelijk Nintendo add-ons aan. Dit is extra content van je favoriete games tegen een lagere prijs dan de game zelf. Van de Xenoblade Chronicles 2: Expansion pass tot aan Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise, wij hebben ze allemaal bij ikwiltegoed. Je ontvangt direct je code op je beeldscherm na aankoop van je product. Bekijk het ruime assortiment aan add-ons hier en bestel de gewenste add-on voor jouw favoriete game!

Welke games hebben add-ons?

Het kan nog wel eens voorkomen dat je genoeg van een game hebt gehad. Daarvoor zijn de Nintendo add-ons de beste oplossing. Met de Mario Kart 8 uitbreidingspas krijg je maar liefst 48 nieuwe geremasterde circuits voor maar 24,99. Dat is praktisch gezien een hele nieuw game voor de helft van de prijs! 

Houd je niet van al dat intense racen? Dan is Animal Crossing waarschijnlijk een spel dat beter bij jou past. Met de add on die je kunt kopen, krijg je nieuwe design feautres, items en nog veel meer. Deze add-on koop je uiteraard ook bij ikwiltegoed.

Pokémon is een klassieker die aan geen één gamecollectie van een gamer kan ontbreken. Voor Pokémon Sword/Shield is er ook een add-on beschikbaar. Hier krijg je toegang tot The Isle of Armor en The Crown Tundra. Dit zijn twee locaties die niet kunnen ontbreken aan de game.

Een persoonlijke favoriet voor veel Nintendo gamers is The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Niet getreurd, hier is ook een add-on voor beschikbaar. In de add-on van The Legend of Zelda krijg je drie nieuwe kisten in het Great Plateau gebied van de game. in één kist zit een exclusief shirt, en de andere twee bevatten waardevolle items. 

Uiteraard zijn er nog veel andere games met add-ons beschikbaar. Add-ons voor Doom, Luigi’s Mansion 3, Splatoon 2, Dragon Quest Builders, Fire Emblem, Super Smash Bros, en Xenoblade Chronicles zijn allemaal beschikbaar op ikwiltegoed.

Zoek niet verder dan ikwiltegoed voor jouw add-ons!

Wil jij extra genieten van je Nintendo game? Bij ikwiltegoed weet je dat je binnen een mum van tijd je code op je beeldscherm hebt. Dan kan jij meteen weer doorgamen, wel zo fijn. Twijfel daarom niet en koop direct je Nintendo add-ons via ikwiltegoed. Naast Nintendo producten, is er nog veel meer beschikbaar op de site. Neem gerust een kijkje. In ieder geval alvast veel plezier met je aankoop en veel game plezier gewenst!