Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Airbnb giftcard nu beschikbaar op Ikwiltegoed!

Airbnb giftcard nu beschikbaar op Ikwiltegoed!

Iedereen kan hun leven weer zoals vanouds oppakken want de dag waar we allemaal al zo lang op hebben gewacht is eindelijk daar: wij bieden nu ook Airbnb giftcards aan op onze site! Jij kan nu danzkij een bij Ikwiltegoed aangeschafte Airbnb giftcard waar dan ook ter wereld rustig slapen. Airbnb staat voor Airbed and Breakfast (luchtbed en ontbijt). Dit is wat de oprichters Brian, Joe en Nathan aanvankelijk ook aanboden in hun eigen huis; een ontbijtje en een luchtbed om op te slapen tegen een aanzienlijk lagere prijs dan die van een hotel. Inmiddels is het uitgegroeid tot veel meer dan dat, Airbnb is tegenwoordig hét alternatief als je geen zin hebt om te overblijven in een hotel. De Airbnb giftcard is flexibel, creatief en voor iedereen geschikt die van reizen houdt. Ik ga je in dit blog voorstellen aan alle voordelen van een Airbnb giftcard met als doel dat jij aan het eind nooit meer een ander cadeau koopt voor je vrienden. 

Voor wie is de Airbnb giftcard geschikt?

De Airbnb giftcard is een geschikte optie voor bijna iedereen. Een weekendje weg naar Texel met je geliefde? Een belangrijke zakentrip in Londen? Een weekje lekker zonnen aan de Franse Rivièra? De Airbnb giftcard dekt al deze opties voor jou een nog véél meer, geloof me. Alleen als je altijd thuisblijft is Airbnb misschien niet de beste optie, gelukkig voor jou bieden we op Ikwiltegoed gegarandeerd iets aan dat ook jouw hartje sneller doet kloppen. In dat geval is een PlayStation - of Xbox Giftcard denk ik meer iets voor jou. Misschien dat je de giftcard liever cadeau doet aan iemand, dat is natuurlijk ook helemaal mogelijk. Een Airbnb giftcard is het ideale geschenk wanneer je weet dat iemand binnenkort gaat reizen. Tegenwoordig is de Airbnb giftcard daarom ook heel populair als huwelijkscadeau. Ikzelf ga hem persoonlijk aanschaffen en cadeau geven aan mijn collega zodat ik een nacht of twee van hem af ben. Eindelijk rust aan m’n hoofd.

Waarom is de Airbnb giftcard flexibel?

Voor elke situatie, moment en dag van het jaar is er verblijf beschikbaar via Airbnb. Je kan het je zo gek niet bedenken of je kan er via Airbnb verblijven. Van een gigantisch Schots landhuis tot een huis in de vorm van een hond tot aan verblijven in een boomhut. Werkelijk aan elk persoon wordt gedacht. Er zijn zelfs Airbnb locaties bij festivallen, maar jezelf ergens ver van de mensheid afluisten in een chalet is ook mogelijk. Opties genoeg dus voor zowel de intro- als extraverten onder ons. Ikzelf ben nog van de oude garde die nog altijd anno 2022 in een huis slaapt. Ik ga denk ik binnenkort maar eens m’n comfort zone uitstappen en een nachtje in een van Airbnb locatie verblijven.

Ik zag dat je ook op een privé eiland in Noorwegen kunt verblijven, misschien een goede optie voor mij als mijn collega niet binnenkort zijn Airbnb giftcard verzilvert. Naast de flexibiliteit die Airbnb aandbiedt, zijn wij bij Ikwiltegoed net zo flexibel als de yogadocent van je moeder. Op Ikwiltegoed kan je kiezen voor een Airbnb giftcard van tussen de €50 en €1000. Letterlijk elk bedrag die daartussen valt is beschikbaar. Behoefte aan een giftcard ter waarde van €692.43? Geregeld.

Haal de Airbnb giftcard bij Ikwiltegoed

Ik hoop dat alles wat de Airbnb giftcard te bieden heeft duidelijk is. Als dat het geval is, kan ik me eigenlijk geen wereld voor ogen zien waar jij dan nu niet een Airbnb giftcard gaat kopen voor jezelf, je bestie of je collega. Wanneer je bestelt via Ikwiltegoed, ontvang je direct de code op je scherm en via je email. Zo kun je zorgeloos meteen je gekozen verblijf reserveren.

Krijg korting op je volgende bestelling bij Ikwiltegoed

Zo dan, je hebt besloten die Airbnb giftcard aan te schaffen en je bent meer dan tevreden met de flexibiliteit die Ikwiltegoed aanbiedt met de bedrage van de giftcard. Het goede leven. Maar wacht, het kan gewoon allemaal nóg beter. Bij Ikwiltegoed spaar je bij elke bestelling die je maakt ook nog eens op korting voor je volgende bestelling, zorg er wel even voor dat je voor je bestelling eerst een account hebt aangemaakt en geniet van je toekomstige korting!