Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Bespaar moeite met een Twitch Giftcard

Bespaar moeite met een Twitch Giftcard

Speel jij je favoriete Twitch-streamer af terwijl je zelf gamet? Of kijk jij liever urenlang onafgebroken naar een livestream? Hoe dan ook, net als de meer dan 15 miljoen andere gebruikers van de streamingdienst, kan jij je geen leven meer voorstellen zonder Twitch. Het unieke aan Twitch is dat jij live samenkomt met andere gebruikers om samen interactief te zijn met jullie favoriete streamer. Ondertussen probeert de streamer zijn talkshow, muziekstuk of potje FIFA 21, Fortnite of Rocket League tot een goed einde te volbrengen.

Om de interactie tussen jou en de streamer te vergroten kan je natuurlijk ook (bits) doneren of abonneren met behulp van een Twitch Giftcard. Jouw donatie komt wellicht in beeld en de streamer zal even de tijd nemen om het bericht dat jij hebt achtergelaten op te lezen. Als je abonneert op een Twitch-kanaal, komt er een uniek tekentje voor je naam waardoor jouw berichten in het vervolg extra opvallen. Bovendien krijg je toegang tot speciale emoji’s, heb je nooit meer last van vervelende reclames op de belangrijkste momenten en steun je de stream met jouw abonnement.

Wat is een Twitch Giftcard?

Een Giftcard van Ikwiltegoed geeft jou als kijker de mogelijkheid om Bits te doneren of een abonnement te nemen (of cadeau te doen), zonder hiervoor via externe sites in te loggen bij een betaaldienst. Dit maakt het steunen van jouw favoriete streamer overzichtelijker en makkelijker dan ooit tevoren. Op Ikwiltegoed bepaal je makkelijk zelf hoeveel euro je wilt besteden aan de Twitch Giftcard. Je kan simpelweg kiezen voor een €15, €25 of €50 Giftcard, maar je kan ook je eigen bedrag bepalen tussen de €15 en €150.

Voor jezelf of voor een vriend(in)

Je kan de tegoedbon natuurlijk voor jezelf kopen, maar wat is er leuker dan een vriend of vriendin verrassen met een leuke Giftcard? Op Ikwiltegoed kan je er ook voor kiezen om een Giftcard te voorzien met tekst. Die tekst komt dan terecht bij die ene persoon die ‘m in jouw ogen verdient (of gewoon jarig is!). Hoe dan ook, de Twitch Giftcard is ideaal voor het makkelijk en snel steunen van jouw favoriete Twitch-streamer. Na de aankoop verschijnt er een code op je scherm (en in de mail) die je kan verzilveren op https://twitch.tv/redeem, veel Twitchplezier!