Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

De hoogste tijd om een giftcard cadeau te doen

De hoogste tijd om een giftcard cadeau te doen

Is je beste vriend jarig en wil je niet voor de vierde keer achter elkaar een bierpakket cadeau doen? Heeft je nichtje iets te vieren maar heb je geen idee waar je haar blij mee maakt? Zijn je buren eindelijk gescheiden en wil je ze hier van harte mee feliciteren? Twijfel niet langer over het juiste cadeau en schenk een giftcard van Ikwiltegoed!

Je bent niet de enige die vaak radeloos is geweest tijdens het kopen van het ideale cadeautje voor een speciale aangelegenheid. Zoals gezegd biedt Ikwiltegoed de oplossing voor dit dilemma door een giftcard op persoonlijke wijze aan iemand te bezorgen. Dat betekent dat je niet zomaar een cijfercode aan de ontvanger hoeft te geven. Bovendien kan je het zo gek niet bedenken of wij hebben er een gewenste giftcard voor in huis. Als de gelukkige die jij wil verblijden met een giftcard van een tranentrekkende film op z’n tijd houdt, bieden wij bijvoorbeeld de Nationale Bioscoopbon (5-150 euro). Ohja, ook mensen die van andere filmgenres houden kan je natuurlijk deze giftcard schenken. 

Maak je giftcard persoonlijk

Vroeger, toen Ikwiltegoed nog niet bestond, stuurde je de code van je giftcard nog ouderwets door naar de gelukkige ontvanger ervan. Met schaamrood op de kaken klikte je op verzenden en schreef je snel een persoonlijk berichtje erbij. Gelukkig voor jou heeft Ikwiltegoed hier iets op bedacht. Op onze site kan je tegenwoordig ook giftcards voor een ander kopen! Boven in je scherm zie je de ‘geef een giftcard’ optie. Nadat je hierop hebt geklikt, selecteer je de giftcard die je cadeau wil doen. Vervolgens kom je voor een dilemma te staan. Kies je voor de videoboodschap die CEO Koen, Matthy, Raoul of Rob namens jou hebben ingesproken of wil je zelf iets persoonlijks inspreken? Uiteraard zijn de videoboodschappen gratis. In de volgende stap kan je de gegevens van de ontvanger invullen, in combinatie met de dag en het tijdstip waarop de giftcard in de mailbox van de gelukkige ontvanger mag landen. Tot slot kan je eventueel een geschreven tekst toevoegen, die je zo persoonlijk mogelijk kan maken. Nog even afrekenen en dan bezorgen wij jouw cadeautje op het afgesproken tijdstip in de juiste mailbox! Mocht je overtuigd zijn, en nog twijfelen over de juiste giftcard, lees dan snel verder. 

Welke giftcards heeft Ikwiltegoed

Het fijne aan de eerdergenoemde Nationale Bioscoopbon is dat deze giftcard in alle bekende filmhallen én theaters in Nederland te gebruiken is. Letterlijk alle? Nee, onder andere de Verkade Fabriek in Den Bosch accepteert de giftcard niet. Maar laten we eerlijk zijn, mensen die naar zulke troosteloze plekken gaan, verdienen jouw giftcard niet eens. Ikwiltegoed heeft nog veel meer giftcards voor jou, als je verder leest kom je meer te weten over een aantal speciale giftcards uit onze eindeloze collectie.

Wat te denken van de Lucardi-cadeaubon? Geen vrouw (of man) zegt nee tegen een mooi sieraad. Echter blijkt toch vaak dat jouw ketting of oorbellen net niet helemaal zijn wat jouw gelukkige ontvanger mooi vindt. Daarom kan je beter een Lucardi-cadeaubon van Ikwiltegoed schenken (5-150 euro). De gelukkige heeft ruime keuze uit het gevarieerd assortiment aan sieraden bij de grootste juweliersketen van Nederland. Is dat even fijn. 

Wil jij graag een giftcard schenken aan een reizende avonturier, overweeg dan de Airbnb-cadeaubon. Deze giftcard kan de gelukkige ontvanger inwisselen bij ontelbare Airbnb’s overal ter wereld voor een unieke overnachting. Vaak wordt de ervaring in een Airbnb als een stuk persoonlijker ervaren dan een hotel. Dus ken jij iemand die graag nieuwe plekken ontdekt of die dringend behoefte heeft aan een uitstapje, zoek niet langer verder en schenk een Airbnb-cadeaubon van Ikwiltegoed (50-1000 euro). 

Over avonturieren gesproken, heb je al eens gedacht aan het schenken van een SnowWorld giftcard (10-150 euro). Met locaties in Amsterdam, Landgraaf, Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer is een sneeuwvallei dichterbij dan je denkt. Deze giftcard is uitermate geschikt voor onder andere jouw beste vriendin met een geplande vakantie naar Oostenrijk zonder enige ski-ervaring, mensen met een passie voor stoeltjesliften of die ene gast die om onverklaarbare reden liever snowboardt. Hoe dan ook schenk je met de SnowWorld giftcard van Ikwiltegoed iemand een magische sneeuw-ervaring! 

Als je op zoek bent naar een feestelijk cadeau raden we je de giftcard van Festival Cadeau aan (10-150 euro). Deze giftcard is op de meest uiteenlopende festivals in binnen- en buitenland te verzilveren. Het voordeel van de giftcard van Festival Cadeau is dat het aan jou is hoeveel euro je bijdraagt aan iemands volgende festival, terwijl de gelukkige ontvanger bepaalt waar hij precies naartoe gaat. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je je nichtje een dagticket voor de Zwarte Cross koopt, terwijl ze liever het hele weekend op de camping bij Pinkpop doorbrengt. Is dat even lekker. 

Tot nu toe waren de giftcards voor zowel mannen áls vrouwen geschikt, daar komt met de giftcard van Only for Men verandering in. Wil jij jouw partner, beste vriend, gemiddelde vriend, matige vriend, buurman, oom, neef enzovoorts verrassen met een giftcard die altijd wel van pas komt? Kies dan de giftcard van Only for Men (5-150 euro)! Verdeeld over zeventien filialen over Nederland kan de gelukkige ontvanger zijn kledingcollectie, schoenen, accessoires, persoonlijke verzorgingsproducten en nog veel meer aanvullen. Mocht hij hulp nodig hebben, staan in de Only for Men gespecialiseerde modeadviseurs voor hem klaar.

Wil jij iemand verblijden die fan is van Microsoft? Dan raden we je af om een PlayStation tegoedkaart te schenken! Kies voor de Windows giftcard (5-75 euro), die ontelbare mogelijkheden met zich meebrengt. De ontvanger van jouw Windows giftcard kan hiermee apps, games, muziek, films en meer kopen voor Windows-apparaten en de Xbox. Wacht niet langer en verras iemand met de Windows giftcard. 

Tot slot willen we je de Gamma giftcard (5-150 euro) aanraden, naar eigen zeggen het handigste cadeau van Nederland. Mocht jij iemand willen verrassen die graag klust, is dit een schot in de roos. Echter kan je het natuurlijk ook schenken om een statement te maken. Vind je dat iemands woonkamer wel een opknapbeurt kan gebruiken, maar wil je dit niet te direct brengen? Geef een Gamma giftcard. Kan de schutting tussen jou en de buurman echt niet meer? Koop hem een Gamma giftcard voor zijn verjaardag (en hoop dat hij de Gamma giftcard daadwerkelijk aan de schutting besteedt). Al met al het ideale cadeau voor al die klussers dus! 

Geef een persoonlijke giftcard cadeau

Dus, waar wacht je nog op. Kies een van de giftcards uit ons assortiment en maak het persoonlijk met een videoboodschap van de Bankzitters of jezelf. Voeg eventueel nog een tekst eraan toe en bepaal zelf wanneer de giftcard geleverd moet worden. Ikwiltegoed heeft waarschijnlijk elke giftcard die je maar kan bedenken in het assortiment, maar in deze blog hebben we de giftcards van de Nationale Bioscoopbon, Lucardi, Airbnb, SnowWorld, Festival Cadeau, Only for Men, Microsoft en Gamma extra in het zonnetje gezet. Mocht je nou nog steeds liever een bierpakket cadeau doen, ben je waarschijnlijk niet meer te redden. Succes met het uitzoeken van de juiste giftcard!