Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

De mogelijkheden van een PlayStation 20 euro cadeaukaart

De mogelijkheden van een PlayStation 20 euro cadeaukaart

Stel: je hebt een Playstation 20 euro cadeaukaart gekregen en je moet ‘m inwisselen. Super leuk, natuurlijk. Het begint misschien met wat window shopping, wellicht een trailertje hier en daar en misschien check je wat je vrienden spelen, lezen of kijken. En dan realiseer je jezelf ineens dat er toch wel érg veel mogelijkheden zijn waar je jouw gloednieuwe Playstation 20 euro cadeaukaart tegen kan inwisselen. Shit, wat nu? Geen nood, wij helpen je.

Leuk, zo’n Playstation 20 euro cadeaukaart…

Wat een mogelijkheden. Films, games, ad-ons, muziek: help! Dit is misschien wel het schoolvoorbeeld van keuzestress. Leuk, hé, zo’n Playstation 20 euro cadeaukaart? Maar omdat wij van Ikwiltegoed.nl heel goed weten wat er te verkrijgen is én wat leuk is, geven we je twee tips waar jij je Playstation 20 euro cadeaukaart aan kan besteden.

Tips voor je Playstation 20 euro cadeaukaart

Voor een Playstation 20 euro cadeaukaart beginnen ook de eerste toffe games in beeld te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de klassiekers Minecraft voor €18,99, Assassins Creed Black Flag voor nog geen €6,00 of Batman Arkham VR voor slechts € 19,99.

Je kan ook een kijkje nemen bij de ‘Playstation Hits’, een verzameling games, hand picked door players van over de hele wereld. Bekroonde titels als The Last of us, Uncharted, God of War en Horizon Zero Dawn, je kan ze stuk voor stuk aan jouw account toevoegen met jouw nieuwe Playstation 20 euro cadeaukaart!

Playlink

Wat je natuurlijk ook kan doen is je Playstation 20 euro cadeaukaart inwisselen voor een cadeautje voor jezelf én voor je vrienden. Dat doe je met een game voor Playlink. Van razendsnelle quizzen tot meeslepende multiplayers, van PlayLink-titels geniet je samen en ze zijn voor iedereen. Plaats een game in je PS4, gebruik je smartphone of tablet als controller, verzamel iedereen rond de tv en bereid je voor op een verrassende nieuwe manier van gamen.

Wat denk je bijvoorbeeld van Knowledge is Power™: Decades? Hierin speel je tegen maximaal 5 anderen en test je jouw kennis over de popcultuur in een zinderende quiz met duizenden vragen over de entertainmentwereld van de laatste 40 jaar.

Extra Playstation 20 euro cadeaukaart kopen?

Hebben we je op een idee gebracht? Weet je wat je wilt of ben je nog steeds overweldigd door het aanbod? Ook wij lopen hier dagelijks tegenaan. En het enige dat we je kunnen aanbevelen, is een extra Playstation 10 euro cadeaukaart, of een Playstation 20 euro cadeaukaart.