Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

De Sterren van La Liga: Ontdek het Team of the Season in FC24!

De Sterren van La Liga: Ontdek het Team of the Season in FC24!

Het is weer tijd voor het La Liga Team of the Season (TOTS) in FC24. Laten we eens duiken in wat de TOTS dit jaar te bieden heeft voor La Liga en welke spelers een TOTS hebben verdiend.

Wat is TOTS?

Team of the Season (TOTS) is een jaarlijkse traditie van EA Sports waarbij de beste voetballers van het seizoen worden beloond met speciale, verbeterde kaarten in het spel. Deze kaarten weerspiegelen de prestaties van de spelers in de echte wereld en bieden aanzienlijke boosts in het spel, waardoor iedereen er eentje in handen wilt krijgen. 

Hoe worden spelers geselecteerd?

De selectie van TOTS-spelers is gebaseerd op hun prestaties gedurende het seizoen. Factoren zoals doelpunten, assists, verdedigende acties en cruciale momenten spelen allemaal een rol. Spelers die consistent uitblinken en hun team naar overwinningen leiden, maken een grote kans om geselecteerd te worden.

Voorbeelden van spelers in La Liga TOTS

Enkele spelers die dit seizoen uitblonken en een plek in het La Liga TOTS zullen bemachtigen, zijn:

  • Jude Bellingham (Real Madrid): Met een indrukwekkende rating van 97 is hij een van de toppers dit seizoen.

  • Vinicius Jr (Real Madrid): Hij krijgt waarschijnlijk een TOTS-kaart met een rating van 96 dankzij zijn voortreffelijke spel.

  • Antoine Griezmann (Atletico Madrid): Met een verwachte rating van 95 heeft hij wederom bewezen een van de beste aanvallers in La Liga te zijn.

Vernieuwingen en Beloningen

Zoals gebruikelijk brengt de TOTS-campagne ook vernieuwde beloningen in alle hoofdmodi van Football Ultimate Team. Rode TOTS-items keren terug als beloningen in Champions, Squad Battles en Rivals. Gedurende de campagne kun je wekelijks rode TOTS-versies verdienen van topvoetballers uit verschillende competities, inclusief speciale edities zoals TOTS Momenten, TOTS Live en TOTS Plus spelers.

Specifieke Updates

  • Champions: Bijgewerkte beloningen sinds 19 april 2024, met specifieke TOTS Rode beloningspakketten afhankelijk van de rangschikking.

  • Squad Battles: Sinds 21 april 2024 zijn de beloningen bijgewerkt, waarbij bepaalde rangen All-league TOTS Rode beloningen bevatten.

  • Rivals: Vanaf 25 april 2024 zijn TOTS-thema beloningen toegevoegd aan de wekelijkse beloningen voor Rivals voor divisies 4 en hoger.

Authenticiteit en Innovaties

Dit jaar krijgt TOTS een extra laag authenticiteit door samen te werken met binnenlandse competities en gebruik te maken van gedetailleerde prestatiegegevens van de spelers. Innovaties zoals TOTS LIVE, Triple Playstyles+, en TOTS PLUS zorgen ervoor dat de kaarten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel zeer waardevol in het spel.

Slotgedachten

Het La Liga Team of the Season in FC24 belooft spectaculair te worden, met enkele van de beste spelers ter wereld die beloond worden met een TOTS. Zorg ervoor dat je je FC-Punten bij Ikwiltegoed haalt, zodat je een kans maakt om een van deze topkaarten te pakken!